Home FOTO GALERİ GEMLİK’İN HARİKA ÇOCUKLARI

GEMLİK’İN HARİKA ÇOCUKLARI

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 15:19
2 min read
GEMLİK’İN HARİKA ÇOCUKLARI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Kent Konseyi Çocuk Korosu ilk konserinde tam puan aldı. Yunus Emre Kültür Merkezinde ilçe halkı ile bir araya gelen koro ilk konserlerinde büyük beğeni toplayıp, ayakta alkışlandı. Şef Eda Varlı yönetiminde sahne alan Çocuk Korosu, Piyano Dinletisi, Solo ve Grup Performans, Grup Gitar, Genç Performans, Koro Eserleri ve Orkestra olarak muhteşem bir konsere imza attılar.

Marşlar, Senfoniler, Türküler, 70’lerin sevilen pop ve aranjman şarkılarının yanı sıra anonim birçok eseri başarıyla seslendiren koro, “Gemlik’in Harika Çocukları, kulakların pasını sildi” dedirtti. 7 Nisan’da kurulmasına rağmen yaklaşık 35 günde profesyonellere taş çıkartırcasına sahne performansı gösteren Gemlik Kent Konseyi Çocuk Korosuna, konser sonunda sertifikaları ve çeşitli hediyeler ikram edildi.

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, çocuklar ile gurur duyduklarını belirterek, konserlerin devam edeceğini söyledi. Kent Konseyi olarak tüm meclisleri ile birlikte sanat ve kültüre yönelik desteklerin de artarak devam edeceğini vurgulayan Mukaddes Serim, müzik öğretmeni şef Eda Varlı’ya da teşekkürlerini sundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …