Home FOTO GALERİ DOSABSİAD’DA İBRAHİM ÖZTÜRK DÖNEMİ…

DOSABSİAD’DA İBRAHİM ÖZTÜRK DÖNEMİ…

- Guncellenme Tarihi: 13 Mayıs 2017 19:29
9 min read
DOSABSİAD’DA İBRAHİM ÖZTÜRK DÖNEMİ… için yorumlar kapalı
0

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DOSABSİAD) 16. Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde İbrahim Öztürk, DOSABSİAD’ın 16. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Fahrettin Gülener’in divan başkanlığını yaptığı toplantıya, DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Özsoy ve bölgede faaliyet gösteren çok sayıda iş adamı katıldı.

Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmasını yapan 15. Dönem DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral, “DOSAB ve DOSABSİAD’lı olma ayrıcalığının bilinciyle bundan sonra da bölgemiz için her zaman çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

DOSAB ve DOSABSİAD’daki birlik ve beraberliğin her geçen dönem güçlenerek devam ettiğini söyleyen Hasan Moral, “400’ü aşkın fabrikada 40 binin üzerindeki istihdamla, Bursa ve ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam eden Demirtaş Organize Sanayi Bölgemiz, Bursa ve Türkiye’nin en önemli üretim üslerinden biri konumuna geldi. Bu bağlamda bu yıl 30. kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız derneğimiz de bugün Bursa’nın en önde gelen sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi durumundadır. Bu vesile ile Bölgemizin ve DOSABSİAD’ın bugünlere gelmesinde emekleri olan tüm geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza ve değerli üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

“Stratejik işbirliklerimizi sürdürdük”        

  1. Dönem DOSABSİAD Yönetim Kurulu olarak göreve geldiklerinden bu yana birçok önemli projeye imza attıklarını da dile getiren Moral, “Ülkemizde ve dünyada yaşanan sosyal ve ekonomik tüm zorluklara; özellikle ülkemizde son 2 senede yaşadığımız 3 seçim dönemi ve 15 temmuz hain darbe girişimine rağmen sizlerden aldığımız güç ve cesaret ile hiçbir faaliyetimizi ve projemizi aksatmadan ve ertelemeden hayata geçirdik. DOSABSİAD’ın bursa ekonomisinin yönlendirici güçlerinden biri olması noktasında yoğun mesai harcadık. Bursa’daki kamu kurumları, üniversiteler, STK’lar ve diğer kuruluşlarla stratejik işbirliklerini sürdürürken; Bu kapsamda birçok temas ve ziyaretler gerçekleştirerek derneğimizi en üst seviyede temsil etmeye devam ettik” ifadelerini kullandı.

Görev süresi boyunca üyelerin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini de kaydeden Hasan Moral, “İnşallah yeni gelecek yönetim kurulu arkadaşlarımız da bu sinerjiyi ve birlikteliği arttırarak daha güzel işlere imza atacaklar. 30 yılını geride bırakan derneğimize hizmet etme onurunu bizlere veren siz değerli genel kurul üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Önemli bir üretim gücünü temsil ediyoruz”

DOSABSİAD üyelerinin güvenine layık olmak adına var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden 16. Dönem DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ise, “Bursa ve ülkemiz ekonomisine katkı için 400’ü aşkın fabrikada üretim yapılan, 40 bini aşkın çalışana iş ve aş kapısı olan ve ihracata odaklanmış durumdaki DOSAB-DOSABSİAD büyük bir aile. Nüfusuyla Türkiye’nin 4. büyük kenti olan Bursa’da önemli bir üretim gücünü temsil ediyoruz. Bu sene 30. yılına ulaşan bu büyük aileye hizmet amacıyla üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. 16. Dönem Yönetim Kurulu olarak aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşıma, üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretiyle çalışacağız. DOSAB ile uyum içindeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Projeler devam edecek…

Görev dönemlerinde Bölgenin sosyal ve ekonomik gelişimine yönelik çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Başkan İbrahim Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ilişkilerimiz başta olmak üzere, her ortamdaki bütün çalışmalarımızda DOSAB’da faaliyet gösteren sanayiciler ile işadamlarının meselelerinin takipçiliğini yapacağız. Görev dönemimizde; bölgemizdeki firmalara yeni ufuklar açma hedefiyle, yurtdışı temaslara ve Bursa’ya gelen alım heyetlerinin bölgemizde ağırlanmasına öncelik vereceğiz. Bölgemizin, ekonomik ve sosyal anlamdaki gelişimini desteklemek amacıyla önceki dönem hayata geçirdiğimiz DOSABSİAD akademi çalışmalarını daha da yoğunlaştıracağız. Sizlerin devlet desteklerinden daha fazla faydalanabilmeniz için özel çalışmalarımız olacak. Yine sizlerin daha nitelikli işgücü temininiz için özel istihdam bürosu faaliyetlerini kuvvetlendireceğiz. Üniversite-sanayi işbirliği için bu dönem daha yoğun çalışmalar yapacağız. Ayrıca Avrupa Birliği projelerimize de devam edeceğiz”

Öte yandan DOSABSİAD’ın 16. Dönem Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu;

İbrahim Öztürk, Adnan Kar, Nilüfer Çevikel, Adnan Şarmen, İbrahim Erdemir, Fatih Tuğral, Çetin Şenay, Fatih Korkmaz, Onur Kırayoğlu, Aslı Gülener, Şerife Faidelibaş, Onur Kutlualp, M. Akif Dikici, Mehmet Beysel, Soykan Gülseçen

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…