Home FOTO GALERİ İMSİAD SANAYİCİ-MÜTEAHHİT BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İMSİAD SANAYİCİ-MÜTEAHHİT BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

- Guncellenme Tarihi: 10 Mayıs 2017 13:58
4 min read
İMSİAD SANAYİCİ-MÜTEAHHİT BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR için yorumlar kapalı
0

İMSİAD’DAN FENER İSKELEYE ZİYARET

  • İMSİAD BAŞKAN YARDIMCISI ANDIÇ: KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ CİDDİYETLE ELE ALIYORUZ

BURSA- İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği´nin geçtiğimiz aylarda başlattığı Sanayici-Müteahhit Buluşmaları devam ediyor.

Kurulan komisyonlar neticesinde sektöre ve üyelerine daha çok fayda sağlamak amaçlı farklı ve yeni etkinlik konseptleri geliştiren İMSİAD, üyelerini çözüm ortaklarıyla bir araya getiriyor.  İMSİAD bu kapsamda Fener İskele’yi ziyaret etti.  Fener İskele ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı ve ARGE Komisyonu Başkanı Mustafa Andıç, yönetim kurulu üyeleri ve İMSİAD üyeleri yer aldı.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ CİDDİYETLE ELE ALIYORUZ”

Oldukça geniş katılımla gerçekleşen buluşmada konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Andıç, dernek faaliyetlerinden bahsetti. Kentsel dönüşüm konusunu ciddiyetle ele aldıklarını vurgulayan Andıç, “Eskiden yapılan hataları tekrarlamamak ve yeni yapılan binaları 20 yıl sonra tekrar yıkmamak için modern çözümler üretiyoruz. Kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıklı, çevreye duyarlı, kendi enerjisini kendi üreten binalar inşa etmek istiyoruz” dedi.

İMSİAD´ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Fener İskele Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mehmet Fenerci de şöyle konuştu: “İMSİAD; birlik, beraberlik ve dayanışmayı bir arada götürmenin zor olduğu bir dönemde bunu başardı” dedi.

“İMSİAD’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Fener İskele Genel Müdürü Murat Fenerci ise, Fener İskele hakkında bilgi verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 2010 yılında başlattığı “İş Güvenlik Kriterleri”ne uygun iskele kullanılması yönündeki çalışmalarıyla birlikte, Bursa’da Tam İş Güvenlikli İskele kiraya veren ilk firma olduklarını aktaran Fenerci, “Şu an Fener İskele markası adı altında cephe iskelesi üretimine devam ediyoruz. Arzu eden müşterilerimize ürün satışını gerçekleştirmekle birlikte, iskele kiralama kapasitemizi daha da fazla arttırma yönünde ilerliyoruz. Bu tür organizasyonlar birlik beraberliğimizi artırmanın yanında ortak işbirliğine de zemin hazırlıyor. İMSİAD’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonunda İMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ARGE Komisyonu Başkanı Mustafa Andıç tarafından Fener İskele Genel Müdürü Murat Fenerci’ye sektöre yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…