Home FOTO GALERİ PERYÖN 15. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ’NE HAZIRLANIYOR

PERYÖN 15. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ’NE HAZIRLANIYOR

- Guncellenme Tarihi: 9 Mayıs 2017 14:05
4 min read
PERYÖN 15. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ’NE HAZIRLANIYOR için yorumlar kapalı
0

BURSA – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi tarafından Bu yıl 15’incisi gerçekleştirilecek olan İnsan Yönetimi Zirvesi, Bursa iş dünyasını 11-12 Mayıs tarihinde Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde buluşturacak.

Her yıl iş dünyasının gündemindeki konuları birbirinden değerli konuklarla masaya yatıran İnsan Yönetimi Zirvesi, bu yıl da iş dünyasının gündemine yeni girmeye başlayan Endüstri 4.0 ile birlikte konuşulmaya başlayanİnsan Kaynakları 4.0 konusunu işleyecek.

Zirve kapsamında önemli konuşmacıların Bursa’ya geleceğini ifade eden PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül, Bursa iş dünyasının keyifle dinleyeceği ve ilham alacağı bir program hazırladıklarını söyledi.

Zirve’de Endüstri 4.0’a paralel olarak İnsan Kaynakları 4.0 konusunu ele aldıklarını belirten Başkan Gül, ayrıca geleceğin iş dünyası nasıl olacak, işverenleri ve çalışanları neler bekliyor gibi konuların da tartışılacağını belirtti.

“Endüstri 4.0 ile internete dayalı üretim ve iş modellerinin gerçekleştiği iş dünyasını konuşmaya başlıyoruz” diyen Barış Gül, gelecekte otomasyon sistemden robotik üretime doğru bir kayış olacağına dikkat çekti.

20 yıl sonra hayatımızın ve iş dünyasının çok farklı olacağının altını çizen Gül, firmaların da bugünden geleceği tasarlamaya ve gerekli aksiyonları almaya başlamaları gerektiğini kaydetti. Çalışanların gelecekte emek gücüyle değil, akıl gücüyle para kazanacağını dile getiren Barış Gül, “Firmalarımızın bugünden itibaren kendilerini gelecek nesil çalışanlara göre hizalaması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Zirve’de gelecek iş dünyasının önceliklerinin ve geleceğe hazırlık yapan firmaların örnek uygulamalarının paylaşılacağını söyleyen Barış Gül, Bursa iş dünyasını 15.

Gül Zirve’de gelecek iş dünyası önceliklerinin ve iş modellerinin konuşulacağını, gelecek için hazırlık yapan firmaların örnek iyi uygulamalarının paylaşılacağını belirterek, Bursa iş dünyasını 11-12 Mayıs tarihinde Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek 15.İnsan Yönetimi Zirvesi’ne davet etti. 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…