Home EĞİTİM 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

4006 TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

- Guncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2017 14:49
3 min read
4006 TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI için yorumlar kapalı
0

TUBİTAK tarafından desteklenen 4006 Bilim Fuarı Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açıldı. Bilişim Teknolojileri ve Elektrik-Elektronik Teknoloji Alanlarının yanı sıra, Gemi Yapımı Alanı ve Yat İnşaatı Dalı, Makine, Metal, Edebiyat ve Gemlik Nüfus Planlaması ve Gemlik’in Turistik Yerlerinin istatistiki ve görsel çalışmalarının yer aldığı fuar büyük ilgi gördü. Okul Spor Salonunda Cuma akşamına kadar açık kalacak olan Fuarda, öğrenciler el emeği göz nuru bilimsel takım çalışması eserlerini sergileyecekler. 4006 Tubitak Bilim Fuarının açılışını Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Milli Eğitim Şube Müdürü Necat Gül ve Burhan İnan ile birlikte Okul Müdürü Hüseyin Er ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki birlikte yaptılar.

Bilim Fuarının açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Er, takım çalışmasına uygun, mesleki yeterliliği yüksek, milli ve manevi değerlere saygılı öğrenciler yetiştirdiklerini vurgulayarak, öğrencilerin takım çalışmalarında ürettikleri bilimsel ve edebi eserleri sergilediklerini söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projeleri ve öğrencilerin başarılarından övgüyle bahsederek, okulun tercih edilebilir özellikte oluşunun da kendilerine gurur verdiğini bildirdi. Bu okuldan mezun olan öğrencilerin başarılarını da yakından takip ettiklerini bildiren Refik Yılmaz, Bilim Fuarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Göktürk Alfabesi ile “Refik Yılmaz” yazısını Belediye Başkanına hediye eden öğrenciler, bilimsel alandaki çalışmalarını da açıkladılar. Birbirinden güzel ve etkileyici bilimsel ve edebi ürünler konusunda bilgiler alan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, öğrenciler ve öğretmenleri de tek tek tebrik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…