Home FOTO GALERİ KARAGÖZ LIONS KULÜBÜ 17 YAŞINDA

KARAGÖZ LIONS KULÜBÜ 17 YAŞINDA

- Guncellenme Tarihi: 2 Mayıs 2017 14:52
3 min read
KARAGÖZ LIONS KULÜBÜ 17 YAŞINDA için yorumlar kapalı
0
  • KARAGÖZ LIONS’TAN ÇİFTE KUTLAMA
  • KARAGÖZ LEO KULÜBÜ KURULDU

 

BURSA –  Karagöz Lions Kulübü, 17. kuruluş yıldönümünü Karagöz Leo Kulübü’nün kuruluşluyla taçlandırdı.

 

Almira Hotel`de gerçekleştirilen kutlama gecesine Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Dr. Ender Tukay`ın yanı sıra Konsey Başkanı, geçmiş dönem genel yönetmenleri, Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüp başkanları, Karagöz Lions Kulübü üyeleri ve leolar katıldı.

Programın açılışında konuşan Karagöz Lions Kulübü Başkanı Birgül Ay, “Örgütler mensubu olduğu üyelerin sayısı ile değil hizmet ettikleri kitlelerin büyüklüğü ile ölçülür. Biz yaktığımız hizmet ışığında sizlerin desteğiyle yürüyoruz. Lions olarak bizler birlikte güçlüyüz” dedi. Ay, 17. kuruluş yıl dönümünde kendilerini yalnız bırakmayıp, geceye katılan herkese teşekkür etti.

Karagöz Lions Kulübü Kurucu Başkanı Murat Saraçoğlu ve Mine Şahin’in Karagöz Lions Kulübü’nün 17 yılını anlatan sunumunun ardından Karagöz Leo Kulübü’nün kuruluş töreni gerçekleştirildi. Tören sonunda yeni üyeler hep bir ağızdan, coşkulu bir şekilde Atatürk`ün Bursa Nutku’nu okudu.

Kuruluş töreni sonrası konuşan Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Dr. Ender Tukay ise aralarına yeni bir Leo Kulübünün katılmasından duyduğu mutluluğu vurgulayarak, Karagöz Leo Kulübü’nün doğum gününü kutladı. Tukay, Leo’lara her zaman Lions ilkelerine göre davranmalarını ve Lions olmanın gururunu yaşamalarını öğütledi.

Gece, 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Dr. Ender Tukay, Karagöz Lions Kulübü Başkanı Birgül Ay ve Karagöz Leo Kulübü Başkanı Ramis Ceyhan’la beraber hizmet meşalesini yakmasından sonra Karagöz Leo Kulübü üyelerine rozet ve hediye takdimiyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…