Home FOTO GALERİ Nilüfer’de yaya ve bisiklet yolu işgaline geçit yok

Nilüfer’de yaya ve bisiklet yolu işgaline geçit yok

- Guncellenme Tarihi: 26 Nisan 2017 14:53
2 min read
Nilüfer’de yaya ve bisiklet yolu işgaline geçit yok için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaya ve bisiklet yollarına araçlarını park ederek engel oluşturan sürücülere geçit vermiyor. Ekipler 2017 yılının ilk üç ayında 514 araca cezai işlem uyguladı.

Nilüfer Belediyesi, yaya kaldırımları ve bisiklet yollarına araçlarını park ederek vatandaşın hakkını ihlal edenlere yönelik denetimleri aralıksız sürdürüyor.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak yaptıkları denetimlerde,

araçlarını uygunsuz park eden sürücülere geçit vermiyor. Son olarak Beşevler, Çamlıca ve Görükle bölgelerinde yapılan denetimlerde araçlarını bisiklet ve yaya yollarına park eden 36 sürücüye 5 bin 326 sayılı Kabahatler Kanunu’na göre 109 TL cezai işlem uygulandı. Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin,  bisiklet sürücüleri, yayalar ve engellilerin haklarını korumak amacıyla sürdürdüğü denetimlerinden vatandaşlar da memnun.

Zabıta ekiplerinin, sürücüleri önce uyardığı ardından da araçlarını çekmeyen  kişilere cezai işlem uyguladığı denetimlerde 2016 yılında 2 bin 90, 2017 yılının ilk 3 ayında ise 514 işlem uygulandı.

Denetimlerin süreceğini açıklayan Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, sürücüleri, bisiklet, engelli ve yaya yollarına araçlarını park etmemeleri konusunda uyardı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer Belediyesi ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ne Ev Sahipliği Yapıyor

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı iki gün sürecek olan ‘Bele…