Home FOTO GALERİ HAYAT HASTANESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

HAYAT HASTANESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

- Guncellenme Tarihi: 24 Nisan 2017 14:51
2 min read
HAYAT HASTANESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU için yorumlar kapalı
0

ÖZEL HAYAT HASTANESİ ÇOCUKLARA EMANET

  • MİNİK ÖĞRENCİLER DOKTOR AMCALARINA ZİYARET ETTİ

Yedi Renkli Çınar Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan neşesini Özel Hayat Hastanesi’ne taşıdı.  Minik öğrenciler, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Özel Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Özkul’un koltuğuna oturdu.

BURSA- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Hayat Hastanesi’nde coşkuyla kutlandı. Hastane personeli, bu özel günde çocuklara doktorluk mesleğini anlatan kitap ve çeşitli hediyeler verdi. Çocuk Bayramı dolayısıyla Özel Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Özkul da koltuğunu çocuklara devretti.

“ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Doktorluk mesleği hakkında minik öğrencilere bilgi veren Dr. Özkul, “Burada geleceğimizin teminatı çocuklarımızı gördüğümüz için çok mutlu olduk. Doktorluk kutsal bir meslektir. Hasta olan bir kişiyi sağlığına kavuşturmak tarif edilemez bir mutluluktur. Çocuklarımız sağlıklı olması için beslenmeye ve düzenli uykuya çok önem vermeliler. Özel Hayat Hastanesi olarak sağlıklı ve bilinçli nesiller yetişmesine katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman çocuklarımızın sağlığı için elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

DOKTORLUK MESLEĞİNİ TANIDILAR

Minik öğrenciler Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Serdar Yalman’ı da ziyaret ederek doktorluk mesleğinin inceliklerini öğrendi.  Etkinlik kapsamında minik öğrenciler kısa sürede olsa doktorluk mesleğini tanıdılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…