Home FOTO GALERİ Badminton’da Büyük Gurur

Badminton’da Büyük Gurur

- Guncellenme Tarihi: 24 Nisan 2017 14:46
2 min read
Badminton’da Büyük Gurur için yorumlar kapalı
0
  • Osmangazili Badmintoncular Türkiye’nin Gururu Oldu
  • Türkiye’nin Kazandığı 7 Madalyadan 4’ü Osmangazi’ye

 

Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı, Yunanistan’ın Sidirokastro kentinde düzenlenen ‘Hellas Junior 2017’ turnuvasında elde ettikleri başarılı sonuçlarla ülkemizin gururu oldu.

Ev sahibi Yunanistan’ın yanı sıra Türkiye, Bulgaristan, Polonya, İsrail, Moldova, Romanya, Sırbistan, Kazakistan ve Endonezya gibi 12 farklı ülkeden 137 sporcunun katıldığı turnuvada ülkemizin kazandığı 7 madalyadan 4’ünü Osmangazili sporcular kazandı. 21-23 Nisan tarihlerinde düzenlenen ve ülkemizden 5 erkek 4 kız toplam 9 sporcunun katıldığı turnuvada Osmangazi Belediyesporlu sporculardan tek erkeklerde Yusuf Yaşar ikinci, tek bayanlarda Naime Yılmaz ikinci, çift erkeklerde Berkay Çiçen – Tayfun Taşdemir üçüncü olurken, karışık çiftlerde ise Yusuf Yaşar – Naime Yılmaz ikinci oldu.

 

Türkiye’nin toplam 7 madalya kazandığı turnuvada 4 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan sporcu ve teknik heyeti kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu başarılar tesadüf değil. Spora ve sporcuya yönelik yaptığımız yatırımların bir sonucu. Osmangazi Belediyespor, Atletizm, Hentbol, Yüzme ve Judo gibi 14 farklı branşta 3 binin üzerinde sporcusu olan bir kulüp. Badminton takımı sporcularımız da, katıldıkları uluslararası turnuvalarda elde ettikleri derecelerle, bizlere büyük bir gurur yaşattı. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye Badminton Federasyonu, Yunanistan’da başarılı olan sporcuların, 5-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Hırvatistan’da düzenlenecek olan Valamar Junior Open 2017 turnuvasında mücadele edeceğini açıkladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …