Home EĞİTİM Turizm Haftası Misi’de kutlandı

Turizm Haftası Misi’de kutlandı

- Guncellenme Tarihi: 21 Nisan 2017 13:41
3 min read
Turizm Haftası Misi’de kutlandı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi’nin Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Gümüştepe İlköğretim Okulu’nda düzenlediği drama atölyesi ve resim sergisi büyük ilgi gördü.

 

Nilüfer Belediyesi, Turizm Haftası kapsamında Gümüştepe (Misi) Mahallesi’nde çocuklara yönelik renkli etkinlikler düzenledi.

Gümüştepe İlköğretim Okulu’nda düzenlenen drama atölyesi ve resim sergisi, çocuklara keyifli saatler yaşattı. Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer ile Bursa İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Işın Yüksel’in de katıldığı etkinlikte resim sergisi izlenime açıldı. Kırsal mahallelere yönelik düzenlenen “Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projesi kapsamında düzenlenen resim atölyesine katılan 30 öğrencinin yaptığı “Turizm” konulu resimler izlenime açıldı.

Etkinlik kapsamında  Çağdaş Drama Derneği tarafından “Misi’nin Öyküsü” konulu yaratıcı drama atölyesi de düzenlendi. Atölyeye katılan çocuklar eğitmen eşliğinde yaratıcı drama yaptı.

Resim sergisinde ve drama atölyesinde çocuklara eşlik eden Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, sergide yer alan birbirinden değerli eserler için çocukları kutladı. Özer, “Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey sanata büyük önem veriyor. Sanatın kenti Nilüfer’de çocuklarımızın sanat en az bir dalıyla ilgilenmeleri için Nilüfer Belediyesi olarak sürekli yeni çalışmalar yapıyor, imkânlar sunuyoruz. Başkanımız Mustafa Bozbey, bu konu destek vermeye devam edecek“dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …