Home FOTO GALERİ DÜNYA BARIŞI İÇİN ÇİZDİLER, ÖDÜLLENDİRİLDİLER…

DÜNYA BARIŞI İÇİN ÇİZDİLER, ÖDÜLLENDİRİLDİLER…

- Guncellenme Tarihi: 20 Nisan 2017 14:12
16 min read
DÜNYA BARIŞI İÇİN ÇİZDİLER, ÖDÜLLENDİRİLDİLER… için yorumlar kapalı
0

ONUR MARKET’İN YARIŞMASI İÇİN

HAYALLERİNDEKİ DÜNYA BARIŞINI RESMETTİLER…

 

ONUR MARKET’İN RESİM YARIŞMASINA

3 BİNE YAKIN ESER BAŞVURDU…

 

Onur Market tarafından, İstanbul ve Bursa’daki ilkokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen ‘Hayalindeki Dünya Barışını Çiz’ konulu resim yarışmasının Bursa ayağında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

Merinos AKKM’de gerçekleştirilen ödül törenine Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran ve çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Törende konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, “Dünyanın pek çok bölgesinde savaşlar ve çatışmalar yaşanıyor. Bunlardan da en çok çocuklar etkileniyor. Hayatını kaybeden, yaralanan ve ailesi parçalanan on binlerce çocuk zor durumda yaşıyor. Dünya barışının sağlanması yönünde herkese önemli görevler düşüyor. Amacımız; çocuklarımızın daha küçük yaşlardan itibaren barış gönüllüsü olarak yetişmesine katkıda bulunmak. Eğer daha şimdiden dünya barışını resmederlerse ileride savaşlara ve çatışmalara karşı çıkacak, güçleri yettiğince savaş mağdurlarına yardımcı olacaklardır” dedi.

 

Yarışmayı İstanbul ve Bursa’daki öğrencilere yönelik olarak düzenlediklerini kaydeden Özen, “Yarışmamıza İstanbul’dan ve Bursa’da toplam 3 bine yakın öğrenci başvurdu. Katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor, jürimizin değerlendirmeleri sonucu ödüle layık görülen öğrencilerimizi de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Katılımcılara Onur Market’in faaliyetlerinden de bahseden Ekrem Özen, sözlerini şöyle sürdürdü;

“ Yüzde 100 yerli sermayeli bir şirket olan ve Türkiye’nin en büyük 8. Perakende şirketi durumuna gelen Onur Market, verimlilik, alış veriş deneyimi ve büyüme stratejisi ile perakende sektörünün öncüsü ve sözcüsü olma misyonunu üstlenerek alış verişte ‘Onur Sözü’ ile İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve Bilecik olmak üzere 6 ildeki 154 mağazasında milyonlarca müşterisine hizmet vermektedir. Hedefimiz; 2023 yılında perakende sektörünün ilk 5 firması arasına girmektir. Bursa’da ayın 16’sı kampanyamız devam ediyor. Yılın en ucuz 5 günü kampanyamız çok önemli ve piyasada çok ses getiriyor. 26-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ramazan hazırlıklarımız da hızla devam ediyor. Bursa bizim için çok önemli bir kent, bu şehirden kazandığımızı bu şehirle paylaşacağız.”

 

Geniş bir katılımla gerçekleşen ve yarışmaya katılan okullardan öğrencilerin de iştirak ettikleri törende konuşan ve sosyal sorumluluk anlayışının günümüzde tüm firmalarda yer edinmesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, “Dünyanın en büyük projesi barıştır. Ve insanlık için bundan daha önemli bir proje yoktur. Çünkü dünyayı barış kurtaracak. Bu yarışmanın ana temasının ‘Dünya Barışı’ olması da ayrı bir önem katıyor. Bu vesileyle böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attıkları için Özen Grup ve Onur Market yetkililerini tebrik ediyor, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Bursa’nın barış ve kardeşlik şehri olduğunun altını çizen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da, “Barış, huzur ve kardeşlik kelimeleriyle özdeşleyen şehrimiz Bursa, ‘Dünya Barışı’ temasıyla düzenlenen bu resim yarışmasında da öğrencilerimize ilham kaynağı olmuş. Yavrularımız birbirinden değerli eserler ortaya çıkarmışlar. Ben hepsini tebrik ediyorum” dedi.

 

Onur Market’in başarılarını sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandırdığını ifade eden Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise, “156 mağazası ve 5 bin çalışanıyla Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren Onur Market, bugün adeta bacasız bir sanayi konumuna gelmiştir. Ekonomik faaliyetlerindeki başarısını sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandıran Onur Market’e, şehrimizde düzenlediği bu resim yarışmasından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Onur Market’in bu zamana kadar oldukça önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attığını kaydeden Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da, “Onur Market, perakendeciliğin dışında da toplum yararına birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmiştir. Ben bu resim yarışmasının da öğrencilerimizin şimdiden gelişimleri açısından yararlı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici de, “Milli eğitim camiası olarak her türlü sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya varız, yeter ki sonucunda çocuklarımız kazansın. Bu yarışma da çocuklarımızın gelişimi açısından oldukça faydalı oldu. Ben böyle bir organizasyonu düzenledikleri için Özen Grup’a ve Onur Market’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Onur Market’in 38 yıllık gıda perakendecilik tecrübesini ve başarısını sosyal sorumluluk projelerine de yansıttığını belirten BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran ise, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza küçük yaşta sosyal sorumluluk bilincini aşılamak büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda Onur Market’i bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ayrı ayrı olmak üzere, birincilere Hoverboard, ikincilere Casper Tablet, üçüncülere IPodShuffle ve mansiyon ödülü alanlara da boyama seti verildi.

Yarışmada, 1.-2.-3.-4. sınıf kategorisinde Çalı İlkokulu’ndan Sude Ener, 5.-6. sınıf kategorisinde Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan İlkokulu’ndan Ekin Eldem ve 7.-8. sınıflar kategorisinde Selçuk Hatun Ortaokulu’ndan Deniz Altun birinci oldular.

 

1.-2.-3.-4. sınıf kategorisinde Hacı Ahmediye Onur İlkokulu’ndan Burakcan Kaplan ve Görükle Dumlupınar İlkokulu’ndan Damla Yıldırım, 5.ve 6. sınıflar kategorisinde Selçuk Hatun Ortaokulu’ndan Simge Kaya ile 23 Nisan Ortaokulu’ndan Yıldız Aktürk, 7.-8. sınıflar kategorisinde de Lale Kemal Kılıç Ortaokulu’ndan Seval Nur Görgenve Mahmudiye İmamhatip Ortaokulu’ndan Güldeniz Akbay ikinciliği paylaştılar.

Onur Market’in ‘hayalindeki Dünya Barışını Çiz’ konulu resim yarışmasında üçüncülükleri ise, 1.-2.-3.-4. sınıf kategorisinde Karacabey Cumhuriyet İlkokulu’ndan Ceylin Kemeçile İnegöl İshakpaşa İlkokulu’ndan Zümranur Demirtaş,5.ve 6. sınıflar kategorisinde Şehit Ramazan Okur Ortaokulu’ndan Ayşegül Akgöz ile Hanife Murat Ortaokulu’ndan Talha Candan, 7.-8. sınıflar kategorisinde ise Lale Kemal Kılıç Ortaokulu’ndan Ayşegül Sertyamaç ile Süleyman Çelebi İmamhatip Ortaokulu’ndan Sevdenur Erol elde ettiler.

Törende ayrıca, ilköğretim okullarının 1.-2.-3.-4. sınıf kategorisinde Şehit Jandarma Er Ali Bakış İlkokulu’ndan Yağmur Naz Özcan, Doktor NeclaYazıcıoğlu İlköğretim Okulu’ndan Arda Şahin, Kurtuluş İlkokulu’ndan İbrahim Görkem Dayan, Karacabey Cumhuriyet İlkokulu’ndan Nehir Yılmaz ve Ali Şefika Göztepe İlkokulu’ndan Şevval Uçar; 5.ve 6. sınıflar kategorisinde Hanife Murat Ortaokulu’ndan İrem Aydın, Alara Ortaokulu’ndan Beyzanur Dinler, Altıparmak Fethi Açan Çiçek Ortaokulu’ndan Rüveyda Şen, Şehit Ramazan Okur Ortaokulu’ndan Zakarıa Hajoghlo ve Şehit Piyade Er Nezir Akgül Orta Okulu’ndan Muhammet Rummo; 7.ve 8. sınıflar kategorisinde de Lale Kemal Kılıç Ortaokulu’ndan Semanur Akgündüz, Gülsena Bahçeci ve Helin Arslan ile Mudanya İmamhatip Ortaokulu’ndan Aysel Özçakır ve Ali Kütük Ortaokulu’ndan Sümeyye Yeşilyurt teşvik ile ödüllendirildiler.

Törende, yarışmaya katılan okulların müdürlerine de teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Ödül törenine katılan konuklar arasında yapılacak çekilişle de 40 kişiye 100 TL değerinde Onur Alışveriş Çeki hediye edildi.

 

Onur Market’in bu sene İstanbul’da üçüncü kez ve Bursa’da ilk defa düzenlemiş olduğu resim yarışmasına katılan tüm resimler katalog haline getirilecek ve dereceye giren öğrencilere ve okullara gönderilecek.

 

Öte yandan Onur Market, kayıp çocuklara umut olmak amacıyla 2014 yılında 26 milyon poşete kaybolan çocukların fotoğrafları ve bilgilendirici notlar basarak, toplumun dikkatini kayıp olgusuna çekmişti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…