Home FOTO GALERİ YEŞİL LIONS, YENİ ÜYELERLE DAHA DA GÜÇLENDİ

YEŞİL LIONS, YENİ ÜYELERLE DAHA DA GÜÇLENDİ

- Guncellenme Tarihi: 19 Nisan 2017 14:16
2 min read
YEŞİL LIONS, YENİ ÜYELERLE DAHA DA GÜÇLENDİ için yorumlar kapalı
0

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin köklü kulüplerinden Yeşil Lions Kulübü, Nisan ayı 1. Toplantısı’nda iki yeni üyeyi bünyesine katarak gücüne güç kattı.

Efehan Otel’de gerçekleştirilen üye alım törenine Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay da katıldı. Toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren Yeşil Lions Kulübü Başkanı Mahmut Demiröz, “Kulübümüz, Lions camiasının en köklü kulüplerinden biri. Bugün iki üyeyi de aramıza katarak biraz daha güçlendik. Genel Yönetmenimiz Sayın Ender Tukay’ın da ziyaretinden onur duyduk” dedi.

Demiröz’ün konuşmasının ardından gerçekleştirilen üye alım töreninde Mustafa Gümüş ve Semiha Öztan’a kulüp rozetleri Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Dr. Ender Tukay tarafından takıldı. Törende konuşan Dr. Tukay, “Sizler aramıza 100. yıl üyeleri olarak Türk Lionsunun en köklü kulüplerinden birine katıldınız. İleride çok önemli liderler olacaksınız” diye konuştu.

Öte yandan Dr. Tukay, tarafından Yeşil Lions’un 2 dönem başkanlığını yapan M. Orhan Efe’ye “Master” rozeti takdim edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…