Home FOTO GALERİ Çağla Şıkel ve Özlem Yıldız çocuklarıyla eğlendi

Çağla Şıkel ve Özlem Yıldız çocuklarıyla eğlendi

- Guncellenme Tarihi: 19 Nisan 2017 13:56
4 min read
Çağla Şıkel ve Özlem Yıldız çocuklarıyla eğlendi için yorumlar kapalı
0

Çağla Şıkel ve Özlem Yıldız oğulları ile birlikte geldiği KidZania’da karşılaştı. Modellik yaptıkları dönem uzun süre aynı podyumu paylaşan Şıkel ve Yıldız’ın bu seferki sohbet konusu ağırlıklı olarak çocukları oldu.

Kuzey (7) ve  Uzay (5) ile birlikte bütün bir gün geçiren Çağla Şıkel, ‘tatilde oldukları için bugünü doyasıya onlara ayırıyorum, normalde saat beşten sonra birlikte vakit geçirebiliyoruz.  Alişan ile televizyona bir süre ara verdik. Yaz aylarına kadar birlikte Türker İnanoğlu tarafından gerçekleştirilen yeni bir dizi çekeceğiz. O zamana kadar biraz dinlenelim dedik. Ben dinlenmeyi çok seven bir tip olmadığım için yeni bir YouTube kanalı açtım. İnsanlar orada benim iç dünyam ile daha yakından tanışıyor. İlk üç günde yüz bin aboneye ulaştı. Daha bir hafta olmadan 150 bin kişi oldu. Büyük bir keyif yaşıyorum. Acayip gaza geliyorum, şimdi en büyük eğlencem istekler doğrultusunda YouTube için video çekmek’ dedi.

Oğlu Demir (10) ile birlikte çocuklar gibi eğlenen Özlem Yıldız da ‘Bir buçuk ay önce yaptığı sağlık programını bıraktığını belirtti ve ‘Bu ara ekstra işlerim için koşturuyorum ve yeni yayın dönemini bekliyorum. Aynı formatta aynı işler ile değil, çok denenmemiş projeler ile ekrana gelmeye hazırlanıyorum. Bu aradaki süreyi tamamen Demir’e ayırdım. Bu yaz yine tüm aile bir araya geldiğimiz Bodrum Akyarlar tatilimiz olacak. Belki değişiklik olsun diye arada Demirle Antalya ya da Çeşme yaparız’ şeklinde konuştu.

KidZania Hakkında:

2014 yılında açılan KidZania, toplam 8 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan KidZania Çocuklar Ülkesinde, hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi çok sayıda aktivite bulunuyor. KidZania’da çocuklar gerçek dünyanın bir simülasyonu ile geleceğe hazırlanırken; bol bol eğlenme ve öğrenme olanağı buluyor. 4-14 yaş aralığındaki çocukları ağırlayan KidZania’da, 7 yaşın üstündeki çocuklar anne ve babaları olmadan diledikleri gibi vakit geçirebiliyor. İsteyen ebeveynler ise KidZitter hizmeti ile çocuklarını KidZania’ya emanet edebiliyor. Aktivitelerin yanı sıra, özel alanlarda kutlamaların da yapıldığı KidZaina’da, çocuklara özel doğum günü partileri de düzenleniyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …