Home FOTO GALERİ Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin ünü Türkiye sınırlarını aştı

Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin ünü Türkiye sınırlarını aştı

- Guncellenme Tarihi: 17 Nisan 2017 14:31
2 min read
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin ünü Türkiye sınırlarını aştı için yorumlar kapalı
0

Tedavi için İngiltere’ den Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’ ne geldi…

Doç.Dr.Ersin Öztürk ve Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’ nin ünü Türkiye sınırlarını aştı. İngiltere’ nin Londra kentinde yaşayan 28 yaşındaki genç adam hastalığına şifayı, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde buldu. Genel Cerrahi, Cerrahi Onkoloji ve Kolorektal Cerrahi Uzmanı olan Doç.Dr.Ersin Öztürk’ ün tüm dünyada kabul gören tedavi yöntemleri ile alınan başarılı sonuçları nedeniyle, Türkiye’ nin dört bir yanından ve yurt dışından tedavi olmak için birçok hasta Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’ni tercih ediyor. 

İngiltere’nin Londra kentinde yaşayan ve uzun süredir ciddi sağlık problemleri yaşayan 28 yaşındaki genç adama Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Ersin Öztürk ve ekibi müdahale etti. Doç.Dr.Ersin Öztürk’ün başarılı bir ameliyatı ile sağlığına kavuşan genç adam, Özel Aritmi

Osmangazi Hastanesi doktorlarına ve çalışanlarına teşekkür ederken, “Ciddi anlamda sağlık sıkıntısı yaşıyordum. İngiltere’ de tedavi gördüm ancak çözüme ulaşamamıştım. Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Ersin Öztürk hocama başvurdum.  Şimdi  daha sağlıklı bir şekilde İngiltere’ ye dönüyorum. Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Ersin Öztürk ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi. Genç hasta tedavi gördüğü Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’ nden taburcu olarak yaşadığı ülkesine döndü.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …