Home FOTO GALERİ BOSİAD Futbol Turnuvası başladı

BOSİAD Futbol Turnuvası başladı

- Guncellenme Tarihi: 17 Nisan 2017 14:14
4 min read
BOSİAD Futbol Turnuvası başladı için yorumlar kapalı
0

BOSİAD organizasyonunda bu yıl 13’üncüsü düzenlenen OSB Kurumlar Arası Futbol Turnuvası başladı. 38 takımın 7 grupta mücadele edeceği turnuvanın finali 20 Mayıs’ta yapılacak.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği tarafından (BOSİAD) düzenlenen OSB Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, 15 Nisan Cumartesi günü başladı. BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Emre Yılmaz, Selçuk Çelik ve Sami Erol ile bölge sanayicilerinin katılımıyla düzenlenen turnuvanın açılışında gerçekleştirilen balon futbolu karşılaşması ve Bando Bando Show ekibinin çaldığı parçalar futbolseverlere keyifli anlar yaşattı. Tüm takımların flamalarıyla kortej yürüyüşü yaptıkları ve kendilerini tanıttıkları turnuvanın açılışında konuşan BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, turnuvanın centilmenlik ve dostluk içerisinde geçmesini istedi.

38 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Abdullah Bayrak şunları söyledi: “BOSİAD’ın iş yaşamının zorluklarını bir nebze olsun unutturmak adına hayata geçirdiği sosyal faaliyetlerinden en önemlilerinden biri futbol turnuvası. Bizler firmalar arasında dostlukları pekiştirmek ve yeni dostluklar kurulmasına vesile olmak amacıyla bu yola çıktık. Geçen süre içerisinde de bu amacımıza ulaştığımızı görüyorum. BOSİAD Futbol Turnuvası artık bir marka oldu. Turnuvamıza ilgi her geçen yıl artıyor. ‘Yolun centilmenlik, hedefin kupa olsun’ sloganımıza uygun olarak sahada rekabet, dışarıda dostluğun en güzel örneklerini turnuvamızda görüyoruz. Bu yıl 38 takımın 7 grupta mücadele edeceği turnuvamız 20 Mayıs’taki final maçı ile sona erecek. Final karşılaşmamız geçen yıl olduğu gibi yine televizyondan canlı yayınlanacak. Turnuvamıza katkı koyan herkese teşekkür ediyor, takımlarımıza gönülden başarılar diliyorum.”

Bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu’ndan profesyonel hakem ve gözlemci uygulamasının da gerçekleştirildiği futbol turnuvasının ilk maçında Bursa OSB ile Aktaş Holding takımları karşı karşıya geldi. Aynı gün gerçekleştirilen diğer karşılaşmalar ve sonuçlar şöyle:

Bursa OSB                 3 – 3    Aktaş Holding

Fompak                      3 – 1    Martur

Üçge                          1 – 1    Farba

Demirciler Sitesi          6 – 1    Elemeği

Bursagaz                    5 – 0    Beltan Vibracoustic

Çelikform                    2 – 0    Tredin

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…