Home FOTO GALERİ MİLLETVEKİLLERİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLLERİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

- Guncellenme Tarihi: 14 Nisan 2017 14:55
2 min read
MİLLETVEKİLLERİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ için yorumlar kapalı
0

Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Bennur Karaburun ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek İznik Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesini gezerek tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini sundular.

İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu ile Hastane Müdürü Münir Gül misafirlerini kapıda karşılayarak heyete refakat ettiler.

İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu  çalışmalar ile ilgili heyeti bilgilendirdi. Alemdaroğlu açıklamasında “İznik Devlet Hastanesi giriş katına taşıdığımız Fizik Tedavi Ünitesi, radyoloji bölümünde bulunan bilgisayarlı tomografi ve kemik ölçüm cihazları ile kalite standartlarını yükselterek sağlık hizmetlerimizi üst seviyelere çıkarıyoruz. Hastanede son sistem dijital röntgen ve renkli Doppler Ultrasonografi cihazları bulunurken son olarak bilgisayarlı tomografi ve kemik dansitometri cihazlarınızda kazandırılmasıyla röntgen bölümü ileri düzey görüntüleme merkezi haline getirildi. İlçemizden tomografi ve kemik dansitometre için hastalarımızın ilçe dışına sevk edilmesine son verilerek hastalarımızın tanı ve tedavilerini gecikmeden başlanabilecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …