Home EĞİTİM MASA TENİSİNDE KUPALAR CANDARLI ORTA OKULUNUN OLDU

MASA TENİSİNDE KUPALAR CANDARLI ORTA OKULUNUN OLDU

- Guncellenme Tarihi: 12 Nisan 2017 15:34
3 min read
MASA TENİSİNDE KUPALAR CANDARLI ORTA OKULUNUN OLDU için yorumlar kapalı
0

İznik’te Ortaokullar arasında yapılan Masa Tenisi şampiyonasında birinci Recep Aytaş, ikinci ise Enes Çetin oldu. Aldıkları kupalar ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret eden öğrencilere başkan Sargın masa tenisi, rakep ve toplar ile ödüllendirdi.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı Bursa Büyükşehir Okul spor etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda 5. sınıflar erkekler Masa Tenisi yarışmalarında kupalar Candarlı Orta Okulunun oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda yapılan yarışlara 35 öğrenci katıldı. Candarlı Ortaokulu öğrencilerinden birinci olan Recep Aytaş ve ikinci olan Enes Çetin Bursa’da İznik’i temsil ettiler.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da “Masa tenisinde şampiyon olan öğrencilerimizi kutluyor ve gözlerinden öpüyorum. Aynı zamanda masa tenisinde yetenekli olan bu gençlerimizin Candarlı Ortaokuluna Masa tenisi, rakep ve top hediye ediyorum. İnşallah kendileri daha iyi geliştirirler ve daha güzel yerlerde görürüz. Spor dallarında kendini yetiştiren tüm öğrencilerimiz; güçlü, kararlı, paylaşımcı ve sorumluluk duygusu taşıyan sporcular olarak yetişmektedir. Öğrencilerimizin spor alanlarına yönelmeleri onları zararlı ve kötü alışkanlıklardan da uzak tutmaktadır. Bu nedenle öğrencilerimizi spor alanlarına yönlendirmeliyiz. Bu arada öğrencilerin yetişmesinde önemli destek olan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargına kupaları sunarken Candarlı İlk ve Orta Okul Müdür Yardımcısı Onur  Tokgöz, Beden Eğitimi Öğretmeni Cihanşah Kılıç, Öğrenci velisi (Hacıosman Mah. Muhtarı) Hasan Aytaç’ta katıldı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …