Home FOTO GALERİ Başkan Kurtulan’dan Emniyet’e kutlama ziyareti

Başkan Kurtulan’dan Emniyet’e kutlama ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 11 Nisan 2017 13:59
3 min read
Başkan Kurtulan’dan Emniyet’e kutlama ziyareti için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun

  1. yıldönümü dolayısıyla Emniyet Müdürü Erol Turan’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak’ın da katıldığı ziyarette Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürü Erol Turan’la makamında bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan, 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı.

Hükümet Konağı’na taşınan Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Kurtulan, vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yapan tüm polislerin fedakarca hizmetlerinin asla unutulmayacağını söyledi.

 

‘Polis, huzurun teminatı’

 

Başkan Sadi Kurtulan; ” Yetkilerini yasalarımızdan, desteğini halkımızdan alan polisimiz, demokratik düzenin olduğu gibi toplumsal yaşantımızın da en önemli teminatlarından biridir. Mustafakemalpaşa’da huzur ve asayişin sağlanması, vatandaşlarımızın yasalara gösterdiği saygının yanında, polislerimizin de ciddi görev anlayışı ve sağduyulu yaklaşımı sonucudur. Halkımızın güvenliği konusunda emniyet teşkilatımızın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hassasiyetle ve halkımızı kucaklayarak görev yapacağına yürekten inanıyorum. Emniyet mensuplarımıza gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Erol Turan ise Mustafakemalpaşa’da huzur ve asayişin sağlanması noktasında özverili çalışmaların aksatılmadan süreceğini kaydetti.

Erol Turan’a günü anısına el işi tablo hediye eden Başkan Kurtulan, ziyaretin ardından Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasını gezdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…