Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ POLİS BAYRAMINI UNUTMADI

AK PARTİ OSMANGAZİ POLİS BAYRAMINI UNUTMADI

- Guncellenme Tarihi: 11 Nisan 2017 14:21
2 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ POLİS BAYRAMINI UNUTMADI için yorumlar kapalı
0

YILMAZ: MİLLETİMİZ DAİMA POLİSİNİN YANINDA

BURSA- AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Bayramı dolayısıyla Çarşı Polis Merkezi Amiri Cumhur Şahan’ı ziyaret etti.

Polis teşkilatının ülkemizdeki huzurun teminatı olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Emniyet mensuplarımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü savunmak için canlarını siper ediyor. Türk halkı, kahraman polis teşkilatına desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bu vesileyle halkımızın huzuru ve güvenliği için hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Başta ilçemizde görev yapan teşkilat mensupları olmak üzere tüm emniyet mensuplarının Polis Bayramını kutluyorum” dedi.

REFERANDUM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ile birlikte, Kemerçeşme, Yeşilova, Altınova ve Başaran mahallelerinde temaslarda bulunurken, Bursa Roman Federasyonu ve Mardin Derizbineliler Derneği’nde referandumda neden “evet” denilmesi gerektiğini anlattılar.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …