Home FOTO GALERİ LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK, BALIKESİR’DE 2 YİM’İ HİZMETE AÇTI

LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK, BALIKESİR’DE 2 YİM’İ HİZMETE AÇTI

- Guncellenme Tarihi: 31 Mart 2017 16:06
4 min read
LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK, BALIKESİR’DE 2 YİM’İ HİZMETE AÇTI için yorumlar kapalı
0

Limak Uludağ Elektrik, Balıkesir Bigadiç ve İvrindi’de hizmet verecek Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi’lerini (YİM), törenle hizmete açtı.

 

Limak Uludağ Elektrik, yeni yılla birlikte Yetkili İşlem Merkezleri’ni (YİM) hizmet verdiği bölgelerde hayata geçirmeye devam ediyor. Bu anlamda Limak Uludağ Elektrik, hizmet bölgesi olan Balıkesir’in Bigadiç ve İvrindi ilçelerinde YİM’leri hizmete açtı.

Açılışlara başta Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac olmak üzere Limak Uludağ Balıkesir Bölge Yönetmeni Vahide Yakut, Faturamatik İcra Kurulu Başkanı Lütfi Akbulut ile protokol ve çok sayıda davetli katıldı.

Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirterek, müşterilerin herhangi bir bedel ödemeden YİM’lerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler fatura ödeme gibi birçok işlemi yapabildiklerini dile getirdi.

 

Amaçlarının hizmetlerini daha hızlı ve kolay şekilde müşterilere ulaştırmak olduğunu ifade eden Aytac, tüketicilerin evlerine yakın noktalarına YİM’ler açarak hizmet ağlarını genişlettiklerini söyledi.

 

Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere bölgelerinde 70’in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) bulunduğunu kaydeden Aytac, “Çanakkale, Edremit Körfezi, Yalova’da YİM’lerimizi müşterilerimizle buluşturduk. Bugün de Balıkesirli müşterilerimizin daha konforlu, ferah mekanlarda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapacakları YİM’leri hizmete açıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

 

Aytac, YİM’ler aracılığıyla tüketicilerin, EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun belirlediği serbest tüketici limiti olan yıllık 2400 kWh ve üzerinde (aylık 81 TL üzeri) elektrik tüketen serbest tüketiciler için Limak Uludağ Elektrik tarafından uygulanan “Yuvam Güvende” kampanyasından ve indirimli

elektrik avantajlı tarifelerinden (konut, işyeri ve sanayi) yararlanabileceklerini dile getirdi. Aytac ayrıca müşterilerin, YİM’den gerçekleştirilebilecek tüm işlemleri Limak Uludağ Elektrik resmi web sitesi limakuludag.com.tr, sayfası üzerindeki online işlem merkezi üzerinden yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…