Home FOTO GALERİ Nicaea Zeytin Marketi Açıldı

Nicaea Zeytin Marketi Açıldı

- Guncellenme Tarihi: 29 Mart 2017 21:57
2 min read
Nicaea Zeytin Marketi Açıldı için yorumlar kapalı
0

İlçede yeni hizmete giren Niceae Zeytinyağı işletmesi bugün düzenlenen törenle açıldı. Niceae Zeytinyağı işletmesinin açılışına çok sayıda İznikli katıldı.

Nicaea Zeytin Marketi açılışına Ak Parti Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın, Chp Bursa Milletvekili Erkan Aydın, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Chp İlçe Başkanı Ayan Özer’in yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımı ile yapıldı.

Başkan Sargın “İşletmecimizi Kutluyoruz”

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açılışta  yaptığın konuşmada “Böylesine güzel ve ilçemizin önemli bir ürünü olan zeytin ve zeytinyağı işletmesini hayata geçiren hemşerilerimi öncelikle tebrik ediyor ve kutluyorum.Öte yandan ilçemizde hem istihdama ve ticaretin hareketlenmesine de katkı sağlayacak işletmeyi bugün vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz.Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Nicaea Zeytinyağı işletmesinin açılışında İşletme sahibi Oğuz Yıldırım ve babası İlhan Yıldırım açılışa gelen konuklara teşriflerinden dolayı teşekkür ettiler.

Atatürk Caddesi 1. Murat Hamamı karşısında Nicaea Zeytinyağı adı açılan işletmede Oğuz Yıldırım Göllüce’de sahibi oldukları fabrikada ürettikleri yüzde yüz natural zeytin ve zeytinyağını burada müşterilerinin kullanımına sunacaklarını belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …