Home FOTO GALERİ TÜRK EDEBİYATININ USTA İSMİ KÜKÜRTLÜ LIONS KULÜBÜ’NDE

TÜRK EDEBİYATININ USTA İSMİ KÜKÜRTLÜ LIONS KULÜBÜ’NDE

- Guncellenme Tarihi: 28 Mart 2017 14:54
4 min read
TÜRK EDEBİYATININ USTA İSMİ KÜKÜRTLÜ LIONS KULÜBÜ’NDE için yorumlar kapalı
0

KORGAVUŞ: KAMPANYAMIZA DESTEK VEREN DAYIOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

  • DAYIOĞLU: BURSA BANA UĞUR GETİRİYOR

BURSA- Geçtiğimiz Ocak ayında Alaaddinbey Özel Mesleki Eğitim ve Saibe Durmaz Özel Mesleki Eğitim okullarına bin 200 kitap bağışlayan Kükürtlü Lions Kulübü, düzenlediği kampanyaya imzalı kitaplarıyla destek olan Türk edebiyatının usta ismi Gülten Dayıoğlu’na TÜYAP Kitap Fuarı’nda teşekkür ziyaretinde bulundu. Fuarın ardından da Kükürtlü Lions Kulübü üyeleri ve Dayıoğlu, İskenderefendi Konağı’nda keyifli bir sohbete imza attı.

Kükürtlü Lions Kulübü’ne nazik davetleri için teşekkür eden Dayıoğlu, “Bursa’da olduğum için mutluyum. Bursa bana uğur getiriyor” dedi. Kitap okumanın ve okuma alışkanlığını önemi konusunda bilgiler veren ünlü yazar, hoş sohbeti ve mütevazi tavırları ile de herkesin beğenisini kazandı.

“DAYIOĞLU, ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR İSİM”

Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, Gülten Dayıoğlu ile birlikte olmaktan onur ve mutluluk duyduklarını dile getirdi. Dayıoğlu’nun aydın, çalışkan ve duyarlılığıyla örnek alınması gereken değerli bir yazar olduğunu söyleyen Korgavuş, “Gülten Dayıoğlu, 7’den 70’e herkese edebiyatı sevdiren bir isim. Geçtiğimiz Ocak ayında iki okulumuza yaptığımız kitap bağışında değerli yazarımız Gülten Dayıoğlu da imzalı kitaplarıyla destek olmuştu. Bugün kendisine tekrar teşekkür edebilme fırsatı bulabilmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

KÜKÜRTLÜ LIONS İÇİN KİTAPLARINI İMZALADI

Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, ünlü yazar Dayıoğlu’na kulüp flaması ve çiçek hediye ederken, Dayıoğlu da kulüp üyelerinin kitaplarını imzaladı. Öte yandan Yavuz İskenderoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz İskenderoğlu da Dayıoğlu’na İskender Efendi Konağı ve İskender kebabın tarihçesi hakkında bilgi verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …