Home FOTO GALERİ BAKAN ARSLAN OSMANGAZİ’DE TEMASLARDA BULUNDU…

BAKAN ARSLAN OSMANGAZİ’DE TEMASLARDA BULUNDU…

- Guncellenme Tarihi: 26 Mart 2017 18:05
2 min read
BAKAN ARSLAN OSMANGAZİ’DE TEMASLARDA BULUNDU… için yorumlar kapalı
0

OSMANGAZİ, BAKAN AHMET ARSLAN’I AĞIRLADI…

BURSA – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bursa’daki temasları kapsamında Osmangazi İlçesi’nde çeşitli etkinliklere katıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Osmangazi ilçesindeki ilk durağı Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu oldu. Burada vatandaşlara hitap eden Bakan Arslan’ın sonraki durağı ise Bağlarbaşı Meydanı idi.

—Bağlarbaşı seçim ofisinin açılışı yapıldı—

Meydanda kurulan platformda vatandaşlara da hitap eden Bakan Ahmet Arslan, daha sonra Bağlarbaşı Mahallesi seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Bakan, daha sonra Panayır Mahallesi’nde geçerken, burada iki hemşeri derneğini ziyaret etti.

—Panayır’da halka hitap etti—

Bakan Ahmet Arslan’ın Panayır’daki son programı ise AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen nokta mitingi idi. Meydanı dolduran kalabalığa hitap eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 16 Nisan’daki referandumda neden ‘evet’ denilmesi gerektiği hakkında konuştu.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan’ın programlarına; AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…