Home FOTO GALERİ ZAFER PLAZA’DA AKUSTİK PAZAR KONSERLERİ

ZAFER PLAZA’DA AKUSTİK PAZAR KONSERLERİ

- Guncellenme Tarihi: 24 Mart 2017 13:50
3 min read
ZAFER PLAZA’DA AKUSTİK PAZAR KONSERLERİ için yorumlar kapalı
0

NİYAZİ KOYUNCU İLE DEVAM EDİYOR…

 

 

Bursa’ nın İlk Alışveriş ve Yaşam Merkezi Zafer Plaza AVM’de Akustik Pazar Konserleri bu hafta da Niyazi KOYUNCU ile devam devam ediyor.

Niyazi KOYUNCU, Akustik Pazar Konserlerin bu hafta ki konuğu olarak 26 Mart Pazar günü saat 15.00‘te      Zafer Plaza AVM’de Akustik Sahnede sevenleriyle buluşacak. Hepinizi bekliyoruz…

Niyazi KOYUNCU’ ya dair…

‘Müziksiz nefessiz kalırım’ diyen Niyazi Koyuncu 1984 yılında dünyaya geldi.  Kulağına Lazca ezgiyi abisi Kazım Koyuncu fısıldadı.  1986’da Çernobil faciası olduğunda Niyazi henüz 2 yaşındaydı.

Karadeniz’in çernobili, abisi Kazım KOYUNCU’ yu kanser edip  25 Haziran 2005 yılında hayattan aldığında, Niyazi KOYUNCU abisinin gitar askısını yanına alarak, üniversiteyi kazanıp Eskişehir’e gitti. Bir yandan eğitimini tamamlarken bir yandan da müzikle içli dışlı oldu.

İlk sahneye çıkışı ise kanser hastası bir çocuğa yardım içindi. O gün o sahnede müziğin insan için yaşamını anladı. “Sahne benim her şeyim” dedi. Var olduğu, korktuğu, güçlendiği yerdi. Ama en çok da yaşadığı… Kendisi oluvermişti o sahnede.

Çocukluğunda kulağına fısıldanan o ritmik seslerin peşindeydi… Öğrencilik yıllarında Lazca’da karanlıktaki ışık anlamına gelen Seritana’yı kurdu, yıl 2008’di… Grubuyla birlikte sokaklarda şarkılar söylediler, Lazca, Hemşince, Türkçe. Ardından konserler geldi, albümü olmadan Türkiye’nin pek çok yerinde konserlere gitti.

Grupla yollarını ayırıp Niyazi KOYUNCU olarak ilk albümü ‘Muço Pa’ 2012 yılında çıkarttı.

2012’den sonra pek çok projede yer aldı. Bunlardan öne çıkan projeler  Suat Kuzucu-Susalım Beraber (Zigana-2015), Ahmet Kaya- Bir Eksiğiz-(Doruklara Sevdalandım 2014), Kurtalan Expres- Göğe Selam 2 (Nöbetçinin Türküsü-2014),  Metin Yılmaz-Gökyüzü Mavi Kaldı (Günaydın Gülüm-2013), Ayla Yılmaz-La (Derindur Karadeniz 2012)

4 Yıl aradan sonra Koyuncu ikinci albümü Liva’yı (Kar Suyu)  dinleyicileriyle buluşturdu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …