Home FOTO GALERİ GÖKÇELİK, EUROSHOP’TAN MUTLU AYRILDI

GÖKÇELİK, EUROSHOP’TAN MUTLU AYRILDI

- Guncellenme Tarihi: 21 Mart 2017 15:26
4 min read
GÖKÇELİK, EUROSHOP’TAN MUTLU AYRILDI için yorumlar kapalı
0

Rafın olduğu her yerde sloganı ile sektördeki başarısını hem Türkiye’de hem de yurt dışında kanıtlayan Gökçelik A.Ş. bu yıl toplam alanı 128.000 metrekareye ulaşan dünyanın en büyük perakende ekipmanları ve teknolojileri fuarı EUROSHOP2017’ de yerini aldı.

 

Toplamda 61 ülkeden 2 bin 367 firmanın katıldığı fuarda yerini alan Gökçelik A.Ş., yeni ürünleri ile ilgi odağı oldu. Hem Türkiye’den hem de dünyanın çeşitli ülkelerinden müşterilerini fuara davet etiklerini hatırlatan Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, “En yeni ürünlerimizi ve sistemlerimizi görmeleri için özel hazırlıklar yaptık. Sektörün beğeneceğini düşündüğümüz yeniliklerimiz ile fuara renk ve heyecan kattık” dedi.

EUROSHOP’un sektörel anlamda dünyanın en önemli fuarı olduğunu dile getiren Yalçın Aras, “Hem bir pazar yeri, hem de adeta bir er meydanı. Tüm şirketler burada en son yeniliklerini görücüye çıkararak adeta bir gövde gösterisi yapıyorlar. Gökçelik olarak 1993’den beri katıldığımız bu fuarda bu yıl da tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak yıllardan beri olduğu gibi dünya genelindeki rakiplerimizle birlikte görücüye çıktık. Her zamanki yerimizde en yeni ve inovatif ürünlerimiz ile perakende müşterilerini etkilemeye, yeni müşteriler kazanmaya ve yeni ihracat bağlantıları yakalamaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Fuarımızı ziyaret eden mevcut müşterilerimiz de, ilk kez tanıştıklarımız da ürünlerimize ve standımıza övgülerini iletti” diye konuştu.

 

Fuarların özellikle ihracat açısından önemli olduğunun altını çizen Aras, “İhracat hedeflerimiz doğrultusunda yeni arayışlarımız devam ediyor. EUROSHOP fuarında da bu kapsamda olumlu görüşmeler yaptık. Çok verimli bir fuar oldu” dedi.

Yeni yatırımları ile 2017 yılında üretim kapasitelerini yüzde 30 arttıracaklarını da hatırlatan Yalçın Aras, “Biz yatırımımızı yaparken, artacak olan kapasitemizi tamamen ihracata yönlendirmeyi hedeflemiştik. Bunun için de yeni pazarlar bizim için önemliydi. Fuar bu anlamda da güzel işbirliklerinin sağlandığı bir yer oldu. Biz fuardan mutlu döndük” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …