Home GÜNCEL Başkan Dündar’dan Tuna’ya Hizmet Binası Müjdesi

Başkan Dündar’dan Tuna’ya Hizmet Binası Müjdesi

- Guncellenme Tarihi: 17 Mart 2017 13:45
4 min read
Başkan Dündar’dan Tuna’ya Hizmet Binası Müjdesi için yorumlar kapalı
0

Tuna Mahallesi Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

 

Mahalle ve esnaf ziyaretleri kapsamında Tuna Mahallesi’ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, içerisinde Tuna Gençlik Spor Kulübü’nün de yer alacağı hizmet binası inşaatının kısa süre içerisinde başlayacağını müjdeledi. Başkan Dündar, “Proje çalışmaları tamamlanan ve kısa süre içinde ihalesini gerçekleştireceğimiz hizmet binası, mahalle sakinlerinin yanı sıra Tuna Gençlik Spor Kulübümüz’ün de kullanabileceği güzel bir mekan olacak” diye konuştu.

 

Tuna Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak sıkıntıları dinleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılan kamulaştırmalar sonucu Ova Sokak ile Şahin Çıkmazı arasında elde edilen alanda yeni bir hizmet binası inşa edeceklerini söyledi. 2 katlı olarak inşa edilecek hizmet binasının, çevre düzenlemeleri ile birlikte mahalle sakinlerinin nefes alacağı bir yer haline geleceğini ifade eden Dündar, “Bu mahallelerimiz son derece yoğun ve sıkışıklığı olan mahallelerimiz. Belediye olarak bu mahallelerimizde kamulaştırmalar yaparak, insanlarımızın nefes alacağı mekanlar üretiyoruz. Tuna mahallemizde de kamulaştırdığımız yaklaşık 600 metrekarelik alanda bir hizmet binası inşa ediyoruz” dedi.

 

Tuna Gençlik Spor Kulübü’nün de faydalanacağı hizmet binasının yapılacağı alanda incelemelerde

bulunan Başkan Mustafa Dündar, “Kamulaştırma ve proje işlemleri tamamlanarak ihale aşamasına gelen hizmet binamız iki kat olarak inşa edilecek.  İçerisinde ofis, çok amaçlı salon, toplantı odası ve eğitim salonları yer alacak. Çocuklarımızın gelip dinlenebileceği, eğitim alabilecekleri bir mekan olacak. Ayrıca Tuna Gençlik Spor Kulübümüz de buradan istifade edecek. Gençlerimiz için güzel bir mekan, mahalle sakinleri için de nefes alabilecekleri bir alan inşa edeceğiz. Tuna Mahallesi sakinlerimize ve gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Tuna Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kani Seyfullahoğlu da 1969 yılında kurulan Tuna Gençlik Spor Kulübü’nün tarihinde ilk kez bir yere kavuşacağını belirterek Başkan Dündar’a teşekkür etti. Seyfullahoğlu, “Başkanımız sayesinde kulübümüzün ilk defa kendine ait bir yeri olmuş olacak. Gençlerimizin hem birlikte vakit geçirebilecekleri bir yer, hem de eğitim alabilecekleri bir tesis olacak. Gençlerimize sahip çıktığı için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…