Home GÜNCEL İMSİAD, İSKELE KALIP FUARINA ÇIKARMA YAPTI…

İMSİAD, İSKELE KALIP FUARINA ÇIKARMA YAPTI…

- Guncellenme Tarihi: 21 Ocak 2017 15:13
4 min read
İMSİAD, İSKELE KALIP FUARINA ÇIKARMA YAPTI… için yorumlar kapalı
0

BURSA –  İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) 5. Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı’nı ziyaret etti.

İMSİAD, ulusal ve uluslararası fuarlara yaptığı gezileri sürdürüyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili yapılan önemli fuarları yerinde takip eden İMSİAD, son olarak 5. Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı’nda incelemelerde bulundu. Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden yaklaşık 100 öğrencinin de katıldığı fuar programına İMSİAD adeta çıkarma yaptı.

Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Andıç ve Hüseyin Kul önderliğindeki ekiple fuarı gezen heyet, stantlara uğrayarak bilgi aldı. Son teknoloji ürünleri yakından inceleme fırsatı bulan heyet firma sahipleriyle birebir yaptıkları görüşmelerle çeşitli iş birlikleri olanağı da sağladı.

İMSİAD üyeleriyle birlikte sektördeki son yeniliklerini yerinde gören öğrenciler de sektöründe lider firmaların temsilcileriyle tanışma fırsatı yakaladı.

Fuar ziyaretlerimiz devam edecek…

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan İMSİAD YK Üyesi Mustafa Andıç verimli bir fuar gezisini daha geride bıraktıklarını söyledi. Sektörel fuarları gezerek Bursalı müteahhitlere yeni iş birlikleri kurmayı ve son yenilikleri yerinde görmeyi hedeflediklerini belirten Andıç, “İMSİAD üyelerinin ufkunu açacak fuar ziyaretlerine devam ediyor. Bu faaliyetler kapsamında sadece üyelerimize değil, üniversitelerle yapılan protokol kapsamında öğrencilerimize de katkı sağlıyoruz. Etkinliklerimize onları da dahil edip bilgilerini artırmayı hedefliyoruz. Bu fuarda misafir ettiğimiz geleceğin İnşaat mühendisi ve müteahhitleri için bu fuar ziyaretinin önemli kazanımlar sağlayacağını umut ediyoruz. İMSİAD, fuarcılık konusunda son yıllarda Bursa’da önemli işler yapıyor. Ulusal ve uluslararası fuarları yerinde takip etmeye çalışıyoruz. Bu ay Almanya, Şubat ayında ise Güney Kore fuarına gidecek olan üyelerimiz var. Nisan ayında Bursa’da yapacağımız İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’nın da hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. BTSO ve TÜYAP ile birlikte bu yıl da yararlı ve güzel bir fuar daha hazırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…