Home GÜNCEL Bursa’da İnşaat Şantiyesinden Yangın: Harita Teknikeri Öldü

Bursa’da İnşaat Şantiyesinden Yangın: Harita Teknikeri Öldü

- Guncellenme Tarihi: 6 Aralık 2016 16:33
2 min read
Bursa’da İnşaat Şantiyesinden Yangın: Harita Teknikeri Öldü için yorumlar kapalı
0

MMO BURSA ŞUBESI YANGIN ÇIKAN BÖLGEDE İNCELEMEDE BULUNDUBursa’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde bir inşaat şantiyesinde çıkan ve harita teknikeri 41 yaşındaki Deniz Daş’ın yanarak hayatını kaybettiği yangın ardından Bursa Cumhuriyet Savcılığı bölgede inceleme de bulundu.

MMO BURSA ŞUBESI YANGIN ÇIKAN BÖLGEDE İNCELEMEDE BULUNDU

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde bir inşaat şantiyesinde çıkan ve harita teknikeri 41 yaşındaki Deniz Daş’ın yanarak hayatını kaybettiği yangın ardından Bursa Cumhuriyet Savcılığı bölgede inceleme de bulundu.Yapılan incelemelerin ardından Deniz Daş’ın cesedi Adli Tıp kurumu morguna kaldırıldı.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart, MMO Bursa Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Tetik ve MMO Bursa Şube Müdürü Serdar Sönmez de yangın bölgesini gezerek incelemelerde bulundular. MMO Bursa Şube Başkanı Mart, rüzgarın etkisiyle yangının 2-3 dakikada gibi kısa bir sürede 70-80 kişilik konteyner yatakhaneyi tamamen enkaza dönüştürdüğünü ifade etti. Yangının elektrik kontağından kaynaklı olabileceğinin ifade edildiğini belirten Mart, “Nedeni her ne olursa olsun yangının bu kadar kısa sürede bu denli etkili olması, yeterli güvenlik önlemenin alınmadığını ve ihmalin olduğunu gösteriyor. İnşaat şantiyelerinde emekçilerin barınma koşullarının ne kadar kötü olduğunu da göstermektedir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …