Home EKONOMİ Osmangazi’den Dört İlçeye Büyük Destek

Osmangazi’den Dört İlçeye Büyük Destek

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2016 09:04
4 min read
Osmangazi’den Dört İlçeye Büyük Destek için yorumlar kapalı
0

Daha kaliteli ve hızlı hizmet için araç parkurunu yenileyen Osmangazi Belediyesi, hizmet açısından yetersiz kalan iş makinası, kamyon, silindir ve otomobilden oluşan toplam 16 aracı, Keles, Harmancık, Büyükorhan ve Mustafakemalpaşa Belediyeleri’ne hibe etti.

Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şantiye sahasında düzenlenen araç teslim töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bugün burada, ilçe belediyeleri arasındaki dayanışmanın güzel bir örneğini görüyoruz. Bursa bir bütün ve bizler de, diğer ilçe belediyelerimizle proje, sosyal faaliyet ve teknik işbirliği alanında sürekli işbirliği içerisindeyiz. Osmangazi, nüfusu, iş hacmi ve yoğunluk bakımından Bursa’nın en büyük merkez belediyesi. Bizler bu yoğunluğun üstesinden gelebilmek için araç parkurumuzu sürekli yeniliyoruz. Zamanla, bu yoğun iş yüküne cevap vermekte yetersiz kalan ancak, hali hazırda kullanılabilir durumdaki araçlarımızı da, ihtiyacı olan ilçe belediyelerimize vererek onlara destek oluyoruz” dedi.

Amaçlarının, çalışabilir durumdaki bu araçların iş yoğunluğu daha az olan belediyelerde vatandaşlara hizmet etmesini sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Bu gün 16 aracımızı 4 ilçe belediyemize teslim ediyoruz. Halen aktif olarak kullanılabilir durumdaki bu araçlarımız, inşallah, güzel ve başarılı hizmetlerle ilçe halkımıza destek sağlayacak. Osmangazi Belediyesi olarak bundan sonra da diğer ilçe belediyelerimizle teknik ve sosyal projelerde karşılıklı diyalog ve desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.arac-teslimi-21

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Keles Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir’in katıldığı araç teslim töreninde söz alan ilçe belediye başkanları da, bu güne kadar kendilerine verdiği destekler için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Mustafa Dündar, konuşmaların ardından Keles Belediyesi’ne 4, Harmancık Belediyesi’ne 4, Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne 4, Büyükorhan Belediyesi’ne 2 olmak üzere toplam 16 aracın anahtarlarını ilçe belediye başkanlarına teslim etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…