Home EĞİTİM AKADEMİDE 3.DERS VEKİL KÜLÜNK’TEN

AKADEMİDE 3.DERS VEKİL KÜLÜNK’TEN

- Guncellenme Tarihi: 29 Kasım 2016 11:06
4 min read
AKADEMİDE 3.DERS VEKİL KÜLÜNK’TEN için yorumlar kapalı
0

TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı ve Genç Memur-Sen’in ortaklığı ile hayata geçirdiği İznik Akademi’nin 3.ders konuğu Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk idi.

İznik Belediye İş Hanında gerçekleşen İznik Akademi 3.Ders etkinliğinde “15 Temmuz ve sonrası” konusuyla dinleyicilere hitap eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk yaptığı konuşma ile dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

İznik Akademi 3.Ders etkinliğine Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün yanı sıra İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci, kamu kurumlarının müdürleri, STK temsilcileri, gönüllü gençler ve çok sayıda İznikli vatandaş katıldı.

3.Ders etkinliği açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci konuşmasında “İznik Akademinin 3. dersinde sizlerle yine bir aradayız. Hepinize hoş geldiniz, şerefler verdiniz diyorum. Bu günkü konumuz Türkiye için çok anlamlı bir konu. İznik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünde Türkiye nin işgaline bu milletin dur dediği günü konuşacağız. Allah’a bu günü yaşattığı için sonsuz hamdüsenalar ediyorum” derken Semerci konuşmasına Pensilvanya’da ki ağlak soytarıya uyarlanmış bir şiir ile son verdi.bld_5800

Açılış konuşmasının ardından İznik Akademi’nin “15 Temmuz ve sonrası” konulu 3.dersini vermek üzere Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk sözü devraldı. Konuşması süresince Türkiye üzerinde iç ve dışarıdan oynanan birçok hain plana değinen Vekil Külünk konuşmasında “İznik ‘ i anlamak aslında Anadolu da ne için bulunduğumuzu anlamaktır. Eğer İznik’in tarihini anlarsak 15 Temmuzu ne için yaşadığımızı anlarız. Eğer İznik’in hangi güzergahta bulunduğunu anlarsak Anadolu topraklarının insanlık için ne ifade ettiğini anlarız. Bunları bilmeden bunları anlamadan 15 Temmuzu anlamak mümkün değil. Çünkü 15 Temmuz statik bir terör örgütünün içerdeki devşirdiği hainleri ile birlikte klasik bir terör eylemi değildir. Klasik bir saldırı değildir” dedi.

Gece hatıra fotoğrafı çekimi ve İznik Belediyesi ziyareti ile sonra erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…