Home GÜNCEL Genç Badmintoncular Türkiye İkincisi

Genç Badmintoncular Türkiye İkincisi

- Guncellenme Tarihi: 23 Kasım 2016 09:53
2 min read
Genç Badmintoncular Türkiye İkincisi için yorumlar kapalı
0

15 Temmuz şehitleri anısına Ankara’da düzenlenen 17 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası, final müsabakaları ile sona erdi. Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı, Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan ‘17 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’ Ankara Sincan İlçe Spor Salonunda yapıldı. Şampiyonaya 33 il ve 84 kulüpten 410 sporcu katıldı. Başarılı bir şampiyona geçiren Osmangazi Belediyespor, hem takım hem de ferdi olarak önemli başarılar elde etti.

Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı sporcularından Naime Yılmaz, tek bayanlarda Türkiye 2’incisi, Betül Söner ise Türkiye 3’üncüsü oldu. Tek erkeklerde Muhammet Özdemir ise Türkiye 3’üncülüğünü elde etti. Çift erkeklerde Berkay Çiçen ile Tayfun Taşdemir çifti Türkiye 2’incisi, tek kızlarda ise Naime Yılmaz ile Sema Keleş çifti Türkiye 2’inciliğine ulaştı. Osmangazi Belediyespor’un başarılı sporcularından Berkay Çiçen ve Betül Söner ise karışık çiftler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.badminton-7

Genç badmintoncuları elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek veriyoruz. Bu tür başarılı sporcuları görmek de bizleri sevindiriyor, onurlandırıyor. Bundan sonra da spora ve sporcuya yönelik yatırımlarımız sürecek. Başarılı sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Amacımız gençlerin spor kulüplerimize ve tesislerimize gelerek spor yapması. Boş vakitlerini spor yaparak geçirmeleri” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Startup Yatırımcı Ekosistemi Bir Araya Geldi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde in4startups dijital platfo…