Home GÜNCEL EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

- Guncellenme Tarihi: 23 Kasım 2016 09:17
3 min read
EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI için yorumlar kapalı
0

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte emektar öğretmenlerde unutulmadı.

İznik Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda düzenlenen kahvaltı da buluşan emekli öğretmenler eski günlerini yaad ettiler.

Kahvaltıya İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci ve Öğretmen Evi Müdürü Mahmut Kocadağ katıldı.

İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan kahvaltı da ki konuşmasında emekli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.emekli-ogretmenler-unutulmadi-6

Emekli öğretmenler adına söz alan Hasan Beyazıt ise konuşmasında “Değerli protokol çok değerli arkadaşlarım bugün bu güzel tablodan bizler büyük mutluluk duyduk. Bizler bu şekilde bir arada olduğumuz zaman mutlu oluyoruz. Bu günün organizasyonunda emeği geçenlere ve katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın günün anısına emekli öğretmenlere hediye takdim etti. Kahvaltı programı hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Emekli Öğretmen Hastanede Ziyaret Edildi

Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle bir süredir hastanede yatan emekli öğretmen Emine Sevgi Eker İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yanı sıra ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine Sevgi Eker “Bu anlamlı ziyaret için sayın protokolümüze çok teşekkür ediyorum. Hatırlanmak, ziyaret edilmek çok güzel bir duygu” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…