Home EĞİTİM CLK ULUDAĞ ELEKTRİK, ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

CLK ULUDAĞ ELEKTRİK, ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

- Guncellenme Tarihi: 23 Kasım 2016 14:14
4 min read
CLK ULUDAĞ ELEKTRİK, ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI için yorumlar kapalı
0

CLK Uludağ Elektrik,  aktardıkları bilgi ve tecrübeleriyle geleceği aydınlatan öğretmenleri; Öğretmenler Günü’nde unutmadı. CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Ümitalan Köyü ilk ve ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

“Hayatı aydınlatıyoruz” sloganıyla müşterilerine kaliteli hizmet verme anlayışıyla hareket eden CLK Uludağ Elektrik, ülkenin geleceğini yetiştiren öğretmenleri unutmadı.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Öğretmenler Günü vesilesiyle Kestel’e bağlı Ümitalan Köyü’nde taşımalı eğitim veren köy okulunu ziyaret etti.ogretmenler_gunu_foto-5

Okul Müdürü Tuncay Şimşek ve öğretmenleriyle bir araya gelen Aytac, okulun ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler de aldı.

Okul Müdürü Tuncay Şimşek ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilk ve ortaokul olarak hizmet veren okullarının 5 köyden toplam 97 öğrenciye eğitim verdiğini söyledi.

14 öğretmenin görev yaptığı okullarında bazı acil ihtiyaçları bulunduğunu belirten Okul Müdürü Şimşek, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Aytac’a teşekkür etti.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin büyük sorumluluğu olduğuna işaret ederek, böylesine kutsal bir görevi olan öğretmenlerle, Öğretmenler Günü gibi özel bir günde buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bireylerin hayata hazırlanmalarında ailelerinden sonra öğretmenlerin büyük emekleri olduğunu belirten Aytac, “Bu anlamda hem kendimizin hem de çocuklarımızın üzerinde bilgileriyle tecrübeleriyle etkisi olan ve yolumuza ışık tutan öğretmenlerimizi ufak bir jestle de olsa hatırlamak, okuldaki ihtiyaçları gidermek istedik. Ümitalan Köyü’nde taşımalı eğitim veren köy okulumuzun gösterdiği misafirperverlikten ötürü de çok teşekkür ederim. Öğretmenler Günü vesilesiyle kendileriyle tanışmış olduk. Bundan sonraki süreçte de okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli desteği vereceğiz. Başta köy öğretmenlerimizin olmak üzere tüm eğitim camiasında emeklerini, bilgilerini ve tecrübelerini esirgemeyen öğretmenlerimizin Öğretmen Günü’nü kutlarım” dedi.

Ziyarette Aytac, okulun öğretmen ve öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve hediye takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…