Home EKONOMİ CLK Uludağ Elektrik, KalDer Bursa Şubesi’ni ziyaret etti

CLK Uludağ Elektrik, KalDer Bursa Şubesi’ni ziyaret etti

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2016 11:27
5 min read
CLK Uludağ Elektrik, KalDer Bursa Şubesi’ni ziyaret etti için yorumlar kapalı
0

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, KalDer Bursa Şubesi yönetimini ziyaret ederek, kalite süreçlerine ve gelecekte yapılacak işbirliklerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.  

 CLK Uludağ Elektrik, gerek teknolojik gerek insan kaynakları gerekse fiziki yatırımlarla abonelerine kaliteli hizmet verme anlayışıyla hareket ediyor.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay’ı ziyaret etti.

Ziyarette CLK Uludağ Elektrik İnsan Kaynakları Yönetmeni Hamza Ekin, CLK Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim Sorumlusu Bahar Erkan, KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur ile KalDer Bursa Şubesi Sempozyum ve Üyelik Yöneticisi Arzu Özel de hazır bulundu.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Kalite Derneği’nin Bursa’daki ve İstanbul’daki organizasyonlarına katıldığını, firmalarına yönelik kalite süreçleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere KalDer Bursa Şubesi yönetimiyle bir araya geldiklerini ifade etti.

Bugün artık kurumların altyapı ve teknolojik yatırımları kadar verilen hizmet kalitesinin bire bir insana dokunduğu için daha da önemli hale geldiğini belirten Aytac, CLK Uludağ Elektrik’in bu anlamda da kendisini sürekli yenilediğini kaydetti. Aytac, “Biz Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova’nın da içinde olduğu 4 ilde hizmet veriyoruz. 70’i aşkın Müşteri İşlem Merkezimiz (MİM) ve daha yaygın hale gelmek amacıyla faaliyete geçireceğimiz Yetkili İşlem Merkezlerimiz (YİM) ile müşterilerimize hızlı ve konforlu ortamlarda kaliteli hizmet verme amacındayız. Öte yandan müşterilere verilecek hizmetin kalitesinin yanı sıra kurum içindeki işleyişin devamlılığı açısından da kalite yönetim süreçlerini önemsiyoruz. Bu konuda zaten başlattığımız çalışmalar var. KalDer Bursa Şubesi ile yapacağımız işbirliği ile kalite süreçleri ve mükemmellik yolunda ilerleyeceğiz. Yaptığımız ziyaretin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyarette KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay, yapılan çalışmalar ve kalite yönetim süreçleriyle ilgili bilgi verdi. Elbay, Kalite Derneği’nin Türkiye genelinde 2 bin, Bursa’da ise 300 üyeleri olduğunu belirterek, “Bizim amacımız, şirketlerin vizyonlarındaki sürekliliği sağlamak. Böylece kurumlardaki üst yönetim değişse bile yerleşen sistemle kurumun işleyişinde herhangi bir sorun yaşanmıyor. Kalite yönetim süreçlerinin bir diğer artısı da kurumların sürekli kendini geliştirmesine fırsat vermesidir. Ölçülebilirlik bu anlamda önemli. Çünkü ölçemediğiniz bir şeyi yönetemezsiniz. CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’a kurumları adına attıkları bu güzel adım için teşekkür ediyorum. Çünkü gerek Türkiye’de gerekse Bursa’da önemli kuruluşların model çalışmalar yapmasını önemsiyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…