Home GÜNCEL Belediye Personeli Masa Tenisi İle Stres Attı

Belediye Personeli Masa Tenisi İle Stres Attı

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2016 11:19
3 min read
Belediye Personeli Masa Tenisi İle Stres Attı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’ sona erdi.

Osmangazi Belediyesi, çalışanların kurum içi iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek, personeli spor yapmaya teşvik etmek amacıyla masa tenisi turnuvası düzenledi. Osmangazi Belediyesi bünyesindeki tüm müdürlüklerden toplam 26 personelin katıldığı turnuva, Dikkaldırım Spor Salonunda yapıldı. Turnuvanın final maçları, nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. Şampiyonluk maçıyla birlikte, 3’üncülük ve 4’üncülük maçının da oynandığı müsabakalarda turnuvanın en iyileri kozlarını paylaştı.

Erkekler finalinde Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Fatih Gonca ile Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli Adem Kaya arasında oynanan final maçını 2-0’lık skorla kazanan Fatih Gonca şampiyon oldu. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü personeli Ali Osman Kaya ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli Adem Yıldırım’ın karşılaştığı 3’üncülük ve 4’üncülük maçını ise 2-1’lik skora Ali Osman Kaya kazandı. Bayanlar final karşılaşmasında ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü personeli Hasine Ardalı ile Veteriner İşleri Müdürlüğü personeli Hülya Çetin karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Hülya Çetin şampiyon oldu. Bayanlar 3’üncülük 4’üncülük maçında ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden Arzu Kurtuluş, Mali Hizmetler Müdürlüğünden Hafize Elles’i 2-1 yenmeyi başardı.

Final grubu maçlarının ardından düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren personellere, kupa ve ödülleri personel müdürü Beytullah Seferler tarafından verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

İnegöl Belediyesi, Kütüphaneler Haftasında Nöbetçi Kitaphanelerin enlerini belirledi. Yıl …