Home GÜNCEL TUVALLER ÇOCUKLARIM GİBİ…

TUVALLER ÇOCUKLARIM GİBİ…

- Guncellenme Tarihi: 19 Kasım 2016 10:35
2 min read
TUVALLER ÇOCUKLARIM GİBİ… için yorumlar kapalı
0

Uzun yıllar resim sanatına gönül veren ressam Güler Ganiz, Bursa’daki üçüncü resim sergisini Konak Kültürevi’nde açtı.

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi, birbirinden değerli sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bursa’nın tarihi sokaklarını, köylerin doğayla bütünleşen ayrıntılarını tuvale aktaran Ressam Güler Ganiz Bursa’daki üçüncü resim sergisini Konak Kültürevi’nde sanat severlerin beğenisine sundu. Ganiz’in sergi açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Berna Hacer Bilici, sanatçının yakınları ve sanatseverler katıldı. sergi-2

Sanatın ve sanatçının her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Berna Hacer Bilici, Güler Ganiz’e Başkan Bozbey’in selamını ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Güler Ganiz de katılımcılara teşekkür ederek “Hem babaannelik yapıyorum hem de anneannelik yapıyorum, bir taraftan çocuklarla ilgilenirken diğer bir taraftan da tuvallere çocuklarım gibi yaklaşıyorum ve onlara hayat veriyorum. Hayatın karmaşasından kurtulup Gölyazı gibi gezip gördüğüm yerlerin resmini çiziyorum” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Bilici ve ressam Ganiz katılımcılarla birlikte sergiyi gezdi.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…