Home EKONOMİ BOSB OTOMOTİV KÜMESİ DÜNYA OTOMOTİV BAŞKENTİ DETROİT’TE..

BOSB OTOMOTİV KÜMESİ DÜNYA OTOMOTİV BAŞKENTİ DETROİT’TE..

- Guncellenme Tarihi: 16 Kasım 2016 09:45
1 min read
BOSB OTOMOTİV KÜMESİ DÜNYA OTOMOTİV BAŞKENTİ DETROİT’TE.. için yorumlar kapalı
0

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) Otomotiv Kümesi, 8 firmadan 15 temsilci ile ikili iş görüşmeleri yapmak, dünya otomotiv sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi almak ve ilişkileri geliştirmek amacıyla Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) temaslarda bulunuyor.

T.C Ekonomi Bakanlığı desteği ile çalışmalarını sürdüren otomotiv kümesi bünyesindeki Altaş Kalıp, Ermir Makine, Fompak Otomotiv, HTS Metal Kalıp, İmortaş Otomotiv, Korçim Metal Otomotiv, Meklas Otomotiv ve Şahince Otomotiv firmalarının yer aldığı heyet, Detroit ve Chicago şehirlerine giderek burada bulunan uluslararası otomobil üreticisi markaların üretim tesislerini ziyaret edecekler.

Yaklaşık bir hafta sürecek ziyaret programı kapsamında ABD’li firmalarla B2B görüşmeleri de yapacak olan heyet, otomotiv denince dünyada akla ilk gelen şehir olan Detroit’ de ünlü otomotiv markası Ford’un üretim tesisini de gezecek.

Yeni işbirlikleri olanaklarının da ele alınacağı programda BOSB Otomotiv Kümesi, otomotiv teknolojilerinin konuşulacağı Mobility İnnovation Konferansına da katılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …