Home GÜNCEL Başkan Özkan, Belediyesporlu Miniklerle Buluştu

Başkan Özkan, Belediyesporlu Miniklerle Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 16 Kasım 2016 09:40
4 min read
Başkan Özkan, Belediyesporlu Miniklerle Buluştu için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Belediyespor altyapı takımlarını ziyaret ederek, geleceğin şampiyonları ile buluştu.

Belediyespor altyapısını oluşturan Güreş ve Basketbol takımlarını, eğitim aldıkları salonlarda ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sporun insanların ruhsal ve bedensel sağlığına sağladığı katkılar kadar, sosyal ve meslek hayatındaki başarıların da asıl kaynağı olduğuna dikkat çekerek, her zaman sporun ve sporcunun yanlarında oldukları mesajını verdi.

Son dönemde Karacabey’de sosyal ve ekonomik yönden olduğu kadar, sportif açıdan elde edilen başarıların da tüm Bursa kamuoyunun haklı takdirlerini kazandığının altını çizen Belediye Başkanı Ali Özkan, son 2 yıllık dönemde lisanlı sporcu sayısındaki 10 katlık büyümenin, ilçe halkına gelecek adına büyük ümit verdiğini söyledi.

Alt Yapıdan Gelen Çocuklarımız Ülke Sporuna Damga Vuracak

Belediyenin gerçekleştirdiği tüm branşlardaki sportif alt yapı çalışmaları ile ilçede adeta bir sporcu patlamasının yaşandığını ve tüm bölge ve ülke genelinde alınan ses getirici başarıların da ilçede yaşanan çağ değişikliğinin bir kanıtı olduğunun altını çizen Özkan; “Spor gelecek nesillerin sağlık ve mutluluğu için olmazsa olmazlardandır. Tüm ilçe halkını 7 den 70 e sporla ve sportif alanlarla buluşturmayı hedefliyoruz. Amatör ve profesyonel branşlarda başarı için alt yapı ve tesisleşmenin öneminin bilinci içerisinde çalışıyoruz. Bu doğrultuda, ‘Taşıma su ile değirmen dönmeyeceği” fikrinden hareketle; futbol, basketbol, voleybol, güreş, yüzme ve tenis branşlarında çığ gibi büyüyen bir alt yapı sistemi oluşturduk. Yakın gelecekte bu branşlardaki alt yapıdan gelen çocuklarımız, ülke sporuna damga vuracak başarılara imza atacaklardır. Bu konuda bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Karacabeyli hemşehrilerimize ve sponsor iş adamlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…