Home GÜNCEL BUMİAD ATATÜRK’Ü YAD ETTİ…

BUMİAD ATATÜRK’Ü YAD ETTİ…

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2016 09:01
2 min read
BUMİAD ATATÜRK’Ü YAD ETTİ… için yorumlar kapalı
0

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD) üyeleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü dolayısıyla anma programında bir araya geldi.

BUMİAD Sosyal Tesislerinde gerçekleşen gecede konuşan BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe “Atatürk bizi biz yapan en büyük değerimizdir. Bugün bu topraklar üzerinde bağımsız ve özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu Ulu Önder Atatürk’e borçluyuz” dedi.

BUMİAD ailesi olarak Cumhuriyetin değerlerine ve Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına her zaman sahip çıktıklarını ifade eden Efe, “Atatürk; büyük bir lider, büyük bir insan, her bakımdan koruyan kollayan bir önderdir. Allah vergisi bir liderlik vasfına sahip olan ve bu güzel vatanı bizlere armağan eden Atatürk’ü sadece ölüm yıldönümünde anmakla yetinmemeli her zaman ilke ve söylemlerine sahip çıkmalı, bunları hayatımıza uyarlamalıyız” dedi.

BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe açılış konuşmanın ardından Atatürk’ün veciz sözleri ve tarihe mal olmuş öngörülerinden oluşan bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca BUMİAD üyesi mimar Serpil Sümer de filografi sanatı ile yaptığı Atatürk silüetli bir tabloyu BUMİAD’a hediye etti.

Son olarak gecede Atatürk’ün sevdiği müziklerden oluşan eserler, piyanist Mert Bozdemir ile kaman sanatçısı Berkay Cantürk ve Elif Mirat Cismel tarafından icra edildi. 1495-2016_11_12_082352-img_21011

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…