Home GÜNCEL SPORA DESTEK SÜRECEK

SPORA DESTEK SÜRECEK

- Guncellenme Tarihi: 11 Kasım 2016 15:14
4 min read
SPORA DESTEK SÜRECEK için yorumlar kapalı
0

1923 Mustafakemalpaşa Spor Kulübü yöneticileri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa’yı bu sezon 1. Amatör Küme’de temsil eden 1923 MKP Spor Kulübü Başkanı Ender Küçük ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan 1923 MKP Başkanı Ender Küçük,  deplasmanda 5-1’lik Orhangazi Hür Spor galibiyetiyle 4. Grup’ta liderliğe yükseldiklerini söylerken, hedeflerinin şampiyonluk olduğu belirtti.

‘ESKİ GÜNLERE DÖNECEĞİZ’

Yeni bir yönetim ve anlayışla kulübü zirveye taşımak istediklerini dile getiren Başkan Küçük; ” Mustafakemalpaşa Spor Kulübü Bursa’da bir markadır. Geçmişi parlak bir tarihimiz var. Yaşanan sıkıntıların ardından şimdi toparlanma dönemindeyiz. Geçtiğimiz yıl yenilgisiz şampiyonlukla başlayan bu süreci başarıyla devam ettiriyoruz. Kentimiz kenetlendiği zaman kulübümüz eski günlerine dönecektir. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

‘TESİSLEŞMELER MEYVESİNİ VERECEK’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise kırmızı lacivertli kulübe ligde başarılar diledi.

Mustafakemalpaşa’daki sporcu potansiyelini alt yapı hamlesiyle buluşturmak için çaba harcadıklarını belirten Başkan Kurtulan; ” Tesisleşme yolunda attığımız önemli adımlar var. Stadımız ve tesislerimiz yenilendi. Yeni yapılan spor tesisinin de tamamlanmasına az kaldı. Akar Sahası’nı modernize ederek amatör sporun hizmetine sunacağız. Spora ve sporcuya yönelik bu yatırımlar meyvesini verecektir. Gençlerimize spor ahlakını mutlaka kazandırmalıyız. ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözü tüm sporcularımıza örnek olmalıdır.  Kaybettiğimiz zaman kazanan ekibi tebrik edebiliyorsak rekabeti sahada bırakabiliyorsak güzel bir davranış ahlakına sahip oluruz. Mustafakemalpaşa Spor ruhuna sahip çıkan kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla amatör kulüplerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz ” dedi.

1923 MKP Başkanı Ender Küçük ziyarette Başkan Sadi Kurtulan’a kırmızı şimşeklerin formasını hediye etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…