Home GÜNCEL MUDANYA İSKELESİ TÜMÜYLE BÜYÜKŞEHİR’İN…

MUDANYA İSKELESİ TÜMÜYLE BÜYÜKŞEHİR’İN…

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:25
4 min read
MUDANYA İSKELESİ TÜMÜYLE BÜYÜKŞEHİR’İN… için yorumlar kapalı
0

BUDO gemilerinin kullandığı arabalı vapur yanaşma yeri de Bakanlar Kurulu’nun ek kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Hatırlanacağı üzere Mudanya Betonarme İskelesi 12 Ekim 2015 tarihli Bakanlar Kurulu Kararıyla Mayıs 2016’da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesine devredilmişti. Halen BUDO gemilerinin kullandığı Arabalı Vapur Yanaşma Yeri de Bakanlar Kurulunun ek kararıyla Büyükşehir Belediyesine verildi. Bakanlar Kurulu’nun ek kararının ardından, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’ne yer teslimini yaptı. Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek, devir işlemi ile birlikte iskelenin bütünüyle Büyükşehir’e geçtiğini ve hizmetlerin aksamadan devam ettiğini belirtti.22749-mg-4437-201611101315-582457f224942

 2013 yılında başlayan BUDO seferleri Bursa-İstanbul arasında konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle eski hareketli günlerine geri döndü. Her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri olan Mudanya İskelesi, tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne verildi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri iskeleye gelerek devir işlemlerini yaptı. Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek, Büyükşehir Bürokratları ve Bakanlık Bölge Müdürlüğü Bürokratları arasında imzalanan tutanakla bu alanın da Büyükşehir’e kesin devri yapılmış oldu. Sahil Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek, “Betonarme İskelenin kesin devri Mayıs ayında yapılmıştı. İskelenin bütünlüğünün sağlanması açısından Arabalı Vapur Yanaşma Yeri de Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi yönünde Bakanlar Kurulu, geçtiğimiz ay ek bir karar almıştı. Bu karar ile çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alanın da kesin devri yapılmış oldu. İskele tümüyle Büyükşehir Belediyesi yönetiminde hizmetlerine devam edecek. Halkımıza hayırlı olsun” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…