Home GÜNCEL GENÇ İMO, MÜHENDİS ADAYI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU…

GENÇ İMO, MÜHENDİS ADAYI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU…

- Guncellenme Tarihi: 5 Kasım 2016 11:11
2 min read
GENÇ İMO, MÜHENDİS ADAYI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU… için yorumlar kapalı
0

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde eğitim gören mühendis adayları ile buluştu.

İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrencilere kendisini tanıttı. Üniversitelerde stand açan Gençlik Komisyonu üyeleri Genç-İMO’nun çalışmalarını anlatan broşürleri dağıttı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği stantlarda, yeni Genç-İMO üye kayıtları yapıldı.

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Albayrak ve Gençlik Komisyon Başkanı Yiğithan Toksöz stant çalışmasına destek vererek öğrencilere oda üyesi olmanın sağladığı avantajları aktardılar.

Başkan Mehmet Albayrak,İMO Bursa Şubesinin mesleğe ve meslektaşlarına yönelik hizmetler verdiğini dile getirerek, Genç-İMO’nunda öğrencilerin Odayı önceden tanımaları ve eğitimlerine katkı sağlamak için kurulduğunu ifade etti. Teknik geziler, sosyal etkinlikler ve seminerler düzenlendiğini vurgulayan Albayrak, Şube ile aktif çalışmalar yürütüldüğü söyledi. İnşaat mühendisliği mesleğinin ülkelerin ve kentlerin gelişimi için önemli olduğunu belirten Başkan Albayrak, öğrencilerin iş hayatında mesleki kurallara uygun hareket etmelerini tavsiye etti.gencimo-stand-acti-1

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…