Home GÜNCEL İZNİKSPOR U 19 ŞAMPİYON OLDU

İZNİKSPOR U 19 ŞAMPİYON OLDU

- Guncellenme Tarihi: 1 Kasım 2016 09:40
4 min read
İZNİKSPOR U 19 ŞAMPİYON OLDU için yorumlar kapalı
0

Şampiyon İznikspor U19 Takımı Kupayı İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Osman Kılıç’ın elinden aldı.

İznik İlçe Stadyumunda gerçekleşen törende genç sporcular kupayı seyirciler önünde alarak ayakta alkışlandı. 2016- 2017 sezonunda 2. Küme 3 Grupta 9 takımla mücadele eden İznikspor U19 takımı oynadığı 16 karşılaşma da 13 galibiyet, 2 beraberlik, 1 Mağlubiyet ile 41 puanla şampiyonluk kupasını kaldırdı. 1. Küme Gençler Gücüne çıkmaya hak kazanan İznikspor U19 Takımımız oynadığı maçlarda gösterdiği yüksek performans dikkatlerden kaçmadı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da “Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren spora ve sporcularımıza çok önem veriyoruz. Her zaman onların yanında oluyor ve gerekli tüm yardımları sağlıyoruz. Sadece futbola değil diğer tüm spor branşlarına gereken önemi verip, desteği sağlıyoruz. İznikspor U19 Takımını ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik ediyor, kendilerine 1. Küme Gençler gücünde başarılar diliyorum” dedi.

iznikspor-u-19-takimi-kupa-sevinci-5İznikspor U19 Takımı Antrenörü Mustafa Sargın ise yaptığı açıklama da” Öncelikle İznikspor camiasına kazandırdıkları kupa için genç sporcularımızı başarılarından dolayı tek tek kutluyorum. Bizlere her daim destek olan başta İznik Belediye Başkanımız Osman Sargın’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu arada her daim bizimle birlikte olan başta Belediye Başkan Yardımcılarımız Necati Tosun, Mehmet Hıştıroğlu ve İznikspor Başkanı Gökhan Demir ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu mutlu günümüzde yanımızda olan İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Osman Kılıç’a, teknik ekibe ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şampiyon İznikspor U19 Takımı çıkmaya hak kazandığı  1. Küme Gençler Gücünde mücadelesine devam edecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…