Home EĞİTİM HER ŞEYİ ARAŞTIRAN İNSAN, KENDİNİ NİYE ARAŞTIRMIYOR?

HER ŞEYİ ARAŞTIRAN İNSAN, KENDİNİ NİYE ARAŞTIRMIYOR?

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2016 15:02
4 min read
HER ŞEYİ ARAŞTIRAN İNSAN, KENDİNİ NİYE ARAŞTIRMIYOR? için yorumlar kapalı
0

Başarıyı Arttırma Merkezi (BAM) ‘Her şeyi araştıran insan, kendini niye araştırmıyor’ başlıklı kişilik ve şahsiyet eğitimi semineri düzenledi. BAM Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen eğitimde konuşan Kişilik ve Şahsiyet Eğitimcisi Zehra Meral Dinçşahin, “Şimdiye kadar her kendimiz dışında her şeyi araştırmışız. Bunun sonucu olarak da kendimizi sıkıntılı, kaygılı bir yaşamın içerisinde buluyoruz” şeklinde konuştu.

Uyguladıkları eğitimin dünya üzerinde ilk ve tek olduğunu belirten Dinçşahin “Bu eğitimle birlikte etkilenmelerim azaldı, üç saatte yaptığım işi bir saatte yaptığımı gördüm. Yaptığım her işten tat almaya başladım ve hayatımda ne kadar huzurlu olduğumu, başarımın her konuda sürekli arttığını görmeye başladım. Onun öncesinde ise zihni geçmiş ve gelecekle dolu bir şekilde hayatıma devam ediyordum” dedi.

Anı yaşamanın gerekliliğinden de bahseden Zehra Meral Dinçşahin, günlük yaşantımızda birçok insanla iletişim kurmak zorunda olduğumuzu belirterek, “Günlük yaşantımızda kurduğumuz ilişkilerde dikkatimizde olmamamızdan kaynaklı bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Zihnimizin geçmiş, gelecek, yapılması gerekenler, beklentiler gibi şeylerle dolu olmasından dolayı karşımızdaki insan kendi algımıza göre şekil veriyor ve sonrasında problemlerle karşılaşıyoruz” diye konuştu. Dinçşahin “Dikkat, baktığını görmek, işittiğini duymak ve her anı değerlendirmektir” dedi.

Dikkatte olmanın belirtilerinin başarı, çalışkanlık, üretim, zihin sadeliği, zamanı etkin kullanmak, yorulmamak ve enerjik olmak olduğunu söyleyen Dinçşahin, katılımcılara başarının sırlarını hakkında da bilgiler verdi. Dinçşahin, “Dikkatli olmak, yapabileceğimize inanmak, işi sonuçlandırmak üzere başlamak, kararlı olmak, ertelememek gibi konular başarının sırlarındandır” ifadelerini kullandı. Sunumunun devamında patenti BAM’a ait dünyada ilk ve tek olan metodu paylaştı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…