Home EKONOMİ BALKANTÜRKSİAD HAMİLİK SİSTEMİ İLE GÜCÜNÜ PERÇİNLİYOR

BALKANTÜRKSİAD HAMİLİK SİSTEMİ İLE GÜCÜNÜ PERÇİNLİYOR

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2016 15:00
3 min read
BALKANTÜRKSİAD HAMİLİK SİSTEMİ İLE GÜCÜNÜ PERÇİNLİYOR için yorumlar kapalı
0

Geçtiğimiz dönemde referans dayalı network sistemi olan BALNET’i hayata geçiren Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) üyeler arasındaki bağı, iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla imza attığı Hamilik Sistemi Projesi’nin ikinci toplantısını Levent Bilek Başkanlığında Geçit Uzay Pastanesi’nde gerçekleştirdi.

Üç ayrı hamilik listesinin bir araya geldiği toplantıda üyeler ile bir araya gelen BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, üyelere derneğin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

ALKANTÜRKSİAD’ın Bursa’nın en önemli iş geliştirme platformlarından biri olduğunu dile getiren Levent Bilek, “BALKANTÜRKSİAD üyeleri olarak birbirimiz arasındaki ilişkileri ve ticareti ne kadar sıcak tutarsak o kadar fazla fayda görürüz” şeklinde konuştu.

Hamilik sistemi ile birlikte aktif bir ticaret havuzunun da kendiliğinden oluşacağına inandıklarını kaydeden Başkan Levent Bilek, “Sistem içerisine dâhil olan üyelerimiz, kendi aralarında oluşturacakları ticari ortaklıklar veya işbirlikleri sayesinde güven temeline dayanan güçlü ve profesyonel iş ilişkilerinin doğmasını sağlayacaklar. Böylelikle aktif bir ticaret havuzu da oluşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

ALKANTÜRKSİAD’ın önemli bir gücü temsil ettiğini de dile getiren Bilek, “400 ferdi ile her geçen gün gücünü artıran bir aileyiz. Bu gücümüzü de Bursa, Türkiye ve Balkan ülkelerine fayda sağlayacak projeler için kullanıyoruz. Düzenlediğimiz ekonomi zirveleri ile Balkanlar ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin artmasına katkı sağlıyoruz” dedi.balkanturksiad-hamilik-sistemi-ile-gucunu-percinliyor

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …