Home GÜNCEL BAŞKAN SARGIN GELENEKSEL AŞURE İKRAMI VE 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DESTANI FOTOĞRAF SERGİSİNE KATILDI

BAŞKAN SARGIN GELENEKSEL AŞURE İKRAMI VE 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DESTANI FOTOĞRAF SERGİSİNE KATILDI

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2016 11:13
2 min read
BAŞKAN SARGIN GELENEKSEL AŞURE İKRAMI VE 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DESTANI FOTOĞRAF SERGİSİNE KATILDI için yorumlar kapalı
0

7486709bld_haber1İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyarete gelen iki belediye başkanı ile birlikte Aşure ikramına katılarak 15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisini gezdiler.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Göynük Belediye Başkanı ve İpek Yolu Belediyeler Birliği Başkanı Kemal Kazan ile Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun ile birlikte 1. Murat Hamamı Geleneksel Aşure İkramı ve 15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisine katılarak destek verdiler.

1. Murat Hamamı Kültür Merkezi içerisinde sergilenen 15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotğraf Sergisini gezen protokol üyeleri ve katılımcılar o gün yaşananları bir kez daha film şeridi gibi gözleri önünden geçtiğini belirttiler. Resim sergisinden sonra 1. Murat Hamamı Çiniciler Çarşısı esnaflarının hazırladığı geleneksel 5’ınci aşure gününe katıldılar.

Programdan sonra katılımcılar aşure ikramından dolayı esnaflara şükranlarını iletirken , öğrencilerde aşure yiyerek yöresel lezzetlerin tadına vardı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …