Home GÜNCEL MÜTAREKE OYUNLARI HABERİNİN TEKZİBİ

MÜTAREKE OYUNLARI HABERİNİN TEKZİBİ

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:42
4 min read
MÜTAREKE OYUNLARI HABERİNİN TEKZİBİ için yorumlar kapalı
0

Mütareke Oyunları haberimize istinaden Coffee Shot işletmecisi Başar Yegül’ün gönderdiği tekzip metnini olduğu gibi yayınlıyoruz;

 

MÜTAREKE OYUNLARI BAŞLIKLI HABERİNİZE İSTİNADEN DÜZENLENEN TEKZİP YAZISIDIR.

Gazetenizde bahsi geçen CoffeeShot isimli işletmesinin sahibiyim. İşletmemle ilgili yapmış olduğunuz yayınlarda yanlış bilgilendirmeler ve bilgi edinme kanunu çerçevesinde kişisel bilgilerin paylaşımı ihlal edilmiştir. Tarafımdan izin alınmaksızın yapılan bu ihlal işletmeme, çalışanlarıma,ve şahsıma zarar vermiştir. İşletmemizi ziyaret eden misafirlerimize yanlış lanse edilmiş bulunmaktayız. Bu yayın hakkındaki tekzip yazısı talebiniz üzerine hazırlanmıştır.

Mütareke oyunları başlıklı yazınızda ve paylaşmış olduğunuz evraklarda yanlış bilgilendirmeler hakkında düzeltmeler yapmak suretiyle bu yazının sadece Bursa Söylem gazetesinde yayınlanmasını istiyorum.

Yayınlanan haberde 25 metrekare olarak lanse edilen işletmem 60 metrekaredir. Şu anda işgal kullanım alanım da onunla doğru orantılıdır. Yazınızda bahsi geçen metrekare 3,5 X 4,5 metrekare ilk açılmış olduğumuz yıllarda bizim talebimiz üzerine kesilen metrekare işgaliyesidir. Paylaşmış olduğunuz evraklarda görülmektedir ki işletmemiz belli tarihlerde farklı metrekarelerde işgal bedellerini belediyenin ölçümleri dahilinde ödemektedir. Yanlış beyanla yanıltma söz konusudur. Gazetenizde bu oyuna alet edilmiştir. Düzeltme yazısı talebiniz için teşekkür ederiz.

Yazının devamında bahsi geçen diğer işletmelerin kapalı alanları belediyeye aittir ve bahsettiğiniz rakamlar kira karşılığı rakamlardır. Bizim alanımız işgaliye bedeli ödemektedir. Belediyeye kullandığımız açık alan için kira ödemiyoruz. Kira ile işgaliyeyi bir göstererek karşılaştırma yapılamaz.

Kaldı ki metrekare başına hesaplama yaptığınızda diğer işletmelerin ödedikleri işgaliye bedeli ile bizim ödediğimiz işgaliye bedeli rakamları tutarlıdır. Bahsi geçen yüksek rakamlar kira bedelidir. İşletmemiz işgaliye ödemekteyiz.  İşletmemiz hedef gösterilerek şahsi çıkarlar için yapılan bu karalamalar direk merci olarak tarafımızdan düzeltilmiştir. Mudanya da esnaf olan fakat esnafı kullanarak bu karalamaları yapan S. Şentürk tarafımıza büyük haksızlık yapmıştır ve izinsiz olarak bilgilerimizi (T.C., açık adres, isim, soy isim, cep telefon numarası) kendi gazetesinde kullanmıştır ve diğer gazetelerle yine iznimiz olmadan paylaşmıştır. Bu yazıyı paylaşma izni yalnızca Söylem gazetesine aittir.

Teşekkür ederiz.

 

Başar YEGÜL

COFFEE SHOT

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …