Home GÜNCEL Çocuklar sünnet şöleni ile çifte bayram yaşayacak

Çocuklar sünnet şöleni ile çifte bayram yaşayacak

- Guncellenme Tarihi: 27 Ekim 2016 12:24
2 min read
Çocuklar sünnet şöleni ile çifte bayram yaşayacak için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesinin ev sahipliğinde bu yıl 2.’si gerçekleştirilecek olan Toplu Sünnet Şöleninde 48 çocuk Cumhuriyet Bayramında delikanlılığa ilk adımını atacak.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet sunan Mustafakemalpaşa Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarını sünnet ettiremeyen ailelere ilk mürüvvet heyecanını yaşatacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında düzenlenecek şölende 3-11 yaş arasındaki 48 çocuk, Toplu Sünnet Şöleninde çifte bayram yaşayacak.

29 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da Belediye Düğün Salonundaki sünnet merasiminde, sağlık kontrollerinden geçen çocuklar için şehir turu, eğlence, hediye dağıtımları ve yemek ikramı yapılacak.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sünnetin hem dinin bir şiarı hem de sağlık açısından gerekliliğine vurgu yaparak, organizasyonla çocuklara güzel bir hatıra bırakmak istediklerini söyledi.

Sosyal yardımlaşmaya katkı verecek olan sünnet şölenini kalıcı bir hizmet politikasına dönüştürmek istediklerini belirten Başkan Kurtulan; ” Bugüne kadar çocukları için  bu vecibeyi yapacak imkan ve zaman bulamamış ailelerimize yardımcı olmak hedefindeyiz. Tüm Mustafakemalpaşalıları bu özel güne katılarak, çocuklarımıza manevi destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Havacılık Dünya’nın Transit Merkezi Türkiye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin sadece 4 saatlik uçuş süresiy…