Home GÜNCEL MUYAD FAALİYETLERİ HIZ KESMİYOR…

MUYAD FAALİYETLERİ HIZ KESMİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 18 Ekim 2016 16:33
6 min read
MUYAD FAALİYETLERİ HIZ KESMİYOR… için yorumlar kapalı
0

MUYAD (Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği) Başkanı Sahip Keçici, MUYAD açılışından sonraki süreçte yapılan faaliyetleri anlatmak için, geçtiğimiz Cumartesi günü sabah kahvaltısında basınla bir araya geldi.

Konuşmasına basın mensuplarına katıldıkları için onur duyduğunu belirterek başlayan Keçici, ” Mudanya’da güzel şeyler gerçekleştirmek istiyoruz. 6 aylık süreçte elimizden geldiğince yoğun çalışmalarda bulunduk. Bundan sonraki zamanda da devamı gelmesi için siz basın temsilcilerinin bize gerekli katkıyı yapacağına eminiz.” dedi.

Altı ay içerisinde yapılan faaliyetleri anlatan Sahip Keçici, Ramazan ayı içerisinde bizzat kendilerinin tespit ettiği ailelere erzak yardımında bulunduklarını söyledi. Mudanya’nın sorunlarını tartışmak amacıyla mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde buluştuğunu dile getiren Başkan, ” Bundan sonraki süreçte toplu sünnet şölenimizin organizasyonuna yoğunlaştık. 24 Temmuz 2016 tarihinde Esentepe Hastanesi’nin, Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Nilüfer Belediyesinin, diğer kişi ve kuruluşların yardımları ile 70 çocuğu sünnet ettirerek yemekli sünnet şölenimizi gerçekleştirdik.” dedi.

MUYAD Başkanı Sahip Keçici, okulların açılmasıyla erkek ve kız öğrenciler için Esentepe Hastanesi sponsorluğunda ayakkabı ve kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettiğini dile getirdi. Şu anda Çekrice Mahallesi’nin cami restorasyonu devam ettirildiğini belirten Keçici, ”Yörük Ali Köyü’nün çeşmesinin restorasyon çalışmaları için gerekli işlemler başlatılmıştır. ” dedi.

Basın mensuplarının ”Mudanya Belediyesi ile MUYAD Derneğinin ilişkisi ne durumda?” sorusuna ” Mudanya Belediyesi tüm organizasyonlara çağrıldığı halde katılmıyor, nedenini biz de bilmiyoruz” diyerek dikkat çekti. Büyükşehir ve Nilüfer Belediyesinin tüm taleplerine destek verdiklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, davet edilmelerine rağmen katılmayan CHP’li vekiller ile ilgili ”Engellendikleri için mi gelmiyorlar, bilmiyoruz. Sanki hepsi bize düşman hiç biri kapımızı çalmadı” diyerek ifade etti. Keçici ”AK parti ve MHP’li vekillerle ilgili olarak her zaman katılım gösterdiklerini ve bu derneğin 80 bin nüfuslu olan Mudanya’nın derneği olduğunu söyledi.

MUYAD FAALİYETLERİ;

muyad-faaliyetleri-hiz-kesmiyor
18 Nisan Mudanya basını tanışma kahvaltısı

 

muyad-faaliyetleri-hiz-kesmiyor
Haziran 2016 100 civarında ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan paketleri dağıtıldı.

 

muyad-faaliyetleri-hiz-kesmiyor
8 Mayıs 2016 Derneğin açılış Organizasyonu Sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, muhtarlar, basın mensupları, vekiller ve vatandaşların katılımı ile 500 kişilik bir açılış gerçekleştirildi.

 

muyad-faaliyetleri-hiz-kesmiyor
24 Temmuz 2016 Nilüfer belediyesinin ve Esesntepe Hastanesinin katklıarı ile 2 binin üzerindeki vatandaşa yemek ikramında bulunarak, Mehter Takımı eşliğinde çocuklar eğlendirildi. 70 çocuk ile katılım sağlanan sünnet şöleni.
muyad-faaliyetleri-hiz-kesmiyor
11 Haziran 2016 Mudanya ve köylerinin muhtarlarına ayrıca basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

 

muyad-faaliyetleri-hiz-kesmiyor
20 Ağustos 2016  Genel Kurul ve Yeni Yönetim Oluşturuldu. 30 Ağustos 2016  Şehitlerimiz için Mehmetler Camii’nde Mevlüt okutup lokum dağıtıldı.

 

muyad-faaliyetleri-hiz-kesmiyor
Ekim 2016 İhtiyaç sahibi öğrencilere hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtasıyla hemde bireysel olarak kırtasiye malzemesi, ayakkabı ve bot yardımı yapıldı.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …