Home GÜNCEL BAŞKAN KURTULAN’DAN ANNELERE BEBEK HEDIYESİ…

BAŞKAN KURTULAN’DAN ANNELERE BEBEK HEDIYESİ…

- Guncellenme Tarihi: 8 Ekim 2016 10:34
2 min read
BAŞKAN KURTULAN’DAN ANNELERE BEBEK HEDIYESİ… için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla çiçeği burnundaki annelere bebek seti hediye etti.

Anne sütünün teşviki amacıyla 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Dünya Emzirme Haftası’nda ‘Bebek Dostu Hastane’ olan Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincine ortak oldu.

Başhekim Op.Dr. Gürol Şen ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Nuray Özkan’la birlikte ziyaret ettiği annelere, ‘Hoş geldin Bebek Seti Hediyesi ‘ veren Başkan Sadi Kurtulan, sağlıklı bir geleceğin sağlıklı bir anne ve bebeklerle mümkün olduğunu söyledi.

İlk 6 ayda anne sütünün yerini tutacak başka bir gıdanın olmadığına dikkat çeken Başkan Kurtulan; ” Sağlıklı nesiller için en doğru seçimin anne sütü olduğu bilinen bir gerçek.

Sağlık Bakanlığımıza bağlı tüm kurumlar anne sütünün önemini her platformda anlatıyor. Bizlerde bu çalışmalara Dünya Emzirme Haftası’nda dikkat çekmek istedik. Hayata ilk merhabanın sevincini vatandaşlarımızla paylaştık. Bir bebeğin dünyaya gelişi mutluluk kavramının en önemli olduğu anlardan biridir. İşte biz o anlardan itibaren vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…